Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία το τουρνουά "Γιώργος Λιτοβολής"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Μελισσίου το ποδοσφαιρικό τουρνουά "Γιώργος Λιτοβολής" με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην μνήμη του εκλιπόντος φίλου και συμπαίκτη Γιώργου Λιτοβολή. Αρκετός ο κόσμος, όχι όμως όσος θα προσδοκούσαν οι παράγοντες της Δόξας, ίσως και εξαιτίας της καθημερινής ημέρας. Τα έσοδα του τουρνουά, διατέθηκαν ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου. Αυτή την ώρα οι αποστολές των ομάδων δεξιώνονται από την διοίκηση της Δόξας. Δυστυχώς στην σημερινή εκδήλωση δεν μπόρεσε να παραβρεθεί το @ P e l l a για προσωπικούς λόγους, οπότε θα σας αποζημειώσει κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες, όταν θα παρουσιάσει εικόνα και ήχο από το τουρνουά μέσα από τον φακό της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, που κάλυψε τηλεοπτικά κι αυτή την εκδήλωση.
Συμμετείχαν οι ομάδες που τίμησε την φανέλα τους ο Γιώργος στην ποδοσφαιρική του καριέρα: η τοπική Δόξα, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας και η Νίκη Αξού. Επίτιμη και επίσημη προσκεκλημένη του τουρνουά, η ομάδα της καρδιάς του, ο ΠΑΟΚ Θεσ/νικης που συμμετείχε με την ομάδα παλαιμάχων του. Αν και τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες εκδηλώσεις, σας ενημερώνουμε ότι νικητής του τουρνουά ήταν ο ΠΑΟΚ Θεσ/νικης, που κέρδισε στο μεγάλο τελικό την Νίκη Αξού με 4-1. Ας δούμε όλα τα αποτελέσματα του σημερινού τουρνουά:

  • Πέλλα - Αξός 1-1: με τον Δημήτρη Καραμούζα να σκοράρει για την ομάδα μας και την ομάδα της Αξού να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό στα πέναλτι.
  • Μελίσσι - ΠΑΟΚ 0-3
  • Μικρός τελικός: Μελίσσι - Πέλλα 0-1 με τον νεαρό Γιάννη Β. Ρέκο να είναι ο σκόρερ της ομάδας μας.
  • Μεγάλος τελικός: ΠΑΟΚ - Αξός 4-1 


Δεν υπάρχουν σχόλια: