Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

100.000 Ελληνες στη Συρία

♦ Τα λεφτά στην Ελλάδα θα γίνουνε κομφετί, δήλωσε ο Ντράγκι.
♦ Η διαδηλώτρια που ανέβηκε στο τραπέζι και πέταξε κομφετί και φέιγ βολάν, όπως διαπιστώθηκε, δεν είναι Femen, αλλά ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού.
♦ Στο μεταξύ γερμανικές εφημερίδες έγραψαν ότι θα γίνει χρεοκοπία εντός κομφετί.
♦ Εχει παραγίνει το κακό με τις γερμανικές εφημερίδες. Τα κανάλια μας στις πρωινές εκπομπές δεν δείχνουν τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων, αλλά των γερμανικών.
♦ Επανεμφάνιση Σόιμπλε. Αν δεν ήταν Γερμανός υπ. Οικονομικών, θα έμπαινε άνετα εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
♦ Τι είπε; Οτι αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε ό,τι είχε δημιουργήσει η προηγούμενη. Κόπι-πέιστ δηλαδή αυτά που είπε ο Σαμαράς πριν από λίγες μέρες.
♦ Ολόιδιος επίσης Αδωνις ο Βόλφγκανγκ. Είπε κάθε Ελληνας που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσει έναν λαθρομετανάστη.
♦ Τουλάχιστον 5.000.000 Ελληνες προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τον Αδωνι Γεωργιάδη ως λαθροϋπουργό.
♦ Κι άλλο κακό μάς βρήκε. Μας υποβίβασε ο Standard & Poor's στην κατηγορία CCC. Τη μεγαλύτερη υποβάθμιση την είχαμε πάθει όμως επί Σαμαρά από τη Μόργκαν Στάνλεϊ. Μας είχε υποβιβάσει στην κατηγορία -ΑΑΑ. Δηλαδή, Αστεγοι-Ανεργοι-Αφραγκοι.
♦ 18η μέρα κατάληψης στο Πανεπιστήμιο. Θα τραβήξει πολύ αυτή η κατάληψη. Τέσσερα-πέντε χρόνια. Μπήκαν στον 1ο χρόνο και θα βγουν πτυχιούχοι.
♦ Ο Γιάνης απόψε στον Λευκό Οίκο. Θα έχει συνάντηση με τον Ομπάμα ή απλή χαιρετούρα ή θα πιουν μόνο ούζο, όπως γράφει αμερικανική εφημερίδα. Η πραγματικότητα είναι ότι η άφιξη Βαρουφάκη στον Λευκό Οίκο αντιμετωπίζεται εκεί σαν άφιξη εφάμιλλη του Κάστρο.
♦ Η έκπληξη είναι -και αποκαλύπτεται τώρα- ότι ο Βαρουφάκης θα πάει στον Λευκό Οίκο με τη μηχανή του.
♦ Να δούμε την αντίδραση της ασφάλειας εκεί, γιατί είναι η πρώτη φορά που ξένος επίσημος εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο. Θα φουσκώσουν πάντως τα λάστιχα της μηχανής.
Ο Ομπάμα είναι γνωστός χαβαλές. Γι' αυτό θα υποδεχθεί τον Βαρουφάκη με το πουκάμισο έξω και τα χέρια στην τσέπη.
♦ Καλού-κακού, θα έχει τα μάτια του και στη Μισέλ, μη λοξοκοιτάει τον Γιάνη.
♦ Αλέρτ έχει βγει τον τελευταίο καιρό πάντως για τον υπ. Οικονομικών. Μαύρα μάτια να τον δούμε. Ο λόγος αποκαλύφθηκε. Ετοιμάζει βιβλίο που θα βγει από αμερικανικό εκδοτικό οίκο. Το περιμένουν πώς και πώς οι Αμερικανοί βιβλιόφιλοι, όπως περιμένουμε εμείς τα βιβλία της Λένας Μαντά και της Χρύσας Δημουλίδου.
♦ Ο Φλαμπουράρης δήλωσε ότι πολλοί Σύροι πρόσφυγες είναι μοντέλα. Αυτό είναι καλό γιατί, αντί να τους έχουμε στα «κέντρα φιλοξενίας», θα απορροφηθούν σαν μοντέλα στις διάφορες εκπομπές.
♦ Θα τραγουδάνε και στο τραγουδιστικό ριάλιτι «Voice» στον ΑΝΤ1 το τραγούδι «Ενας Ιρανός καθότανε στην Ομόνοια και λιαζότανε».
♦ Ηταν ελαφρώς υπερβολικός ο Ευαγγελάτος στις ειδήσεις. Είπε ότι 2.000.000 Σύροι βρίσκονται στην Τουρκία και κάποια στιγμή θα περάσουν στην Ελλάδα. Λάθος αριθμός. Μόνο 1.950.000 είναι.
♦ Ελα, 100.000 είναι οι Σύροι πρόσφυγες που έχουν μπει στην Ελλάδα. Και 100.000 είναι κι οι Ελληνες πρόσφυγες που για να αποφύγουν την ανθρωπιστική κρίση έχουν μπει στη Συρία.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: