Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Οι προτάσεις και παραινέσεις του πρώην πολιτευτή Θωμά Γιόφκου προς τον έλληνα πρωθυπουργό για την επίσκεψή του στη Μόσχα και η ένθερμη στήριξη του στην πρόεδρο της βουλής

Την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα, τη θεωρώ πολύ σημαντική για πολλούς λόγους και όχι μόνον γεωπολιτικούς. Έρχονται εξελίξεις που μόνο με μια πολύ καλή σχέση με την ομόδοξη Ρωσία και την Έλλαδα. Μαζί θα μπορέσουν να ειναι ηπιότερες. Και εξηγούμαι...
Διεθνή: Ομόδοξη Ουκρανία,  Isil,  Isis, Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια.
Εξοπλιστικά: Αεροπλάνα "Σουχόι", Πύραυλοι s300, s400.
Ενεργειακά: Έρευνες στο Ιόνιο, έρευνες στο Αιγαίο και συνεκμετάλλευση κάποιων κοιτασμάτων, ναυπήγηση πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων στην Ελλάδα, αλλα και εμπορικών, στρατιωτική υποστήριξη συμπεριλαμβανομένων δορυφορικών παρακολουθήσεων αλλά και στρατού σε έκτακτες καταστάσεις, όπως εξεγέρσεις μουσουλμάνων, λαθρομεταναστών και οχι μόνον, αλλά και κουκουλοφόρων υπό την καθοδήγηση «σκοτεινών» ΜΚΟ και άλλων  ανθελληνικών κέντρων.
Επενδυτικά: Εκτός από την ενέργεια, εξαγορά του ΟΣΕ με επέκταση των σιδηροδρομικών γραμμών για μεταφορά πετρελαίου, αερίου( υδριτών=αέριο σε στεγνή μορφή εξορυσσόμενο ως μετάλευμα σε στερεά μορφή από πολύ μικρό βάθος της θάλασσας του Αιγαίου, μεταφορά φρούτων κτλ.
Τη δημιουργία ελληνορωσικής επενδυτικής τράπεζας, που θα διευκολύνει δανειοδοτώντας και χρηματοδοτώντας έργα ρωσικών και ελληνορωσικών κοινοπραξιών, μπορώ να αναφέρω πληθώρα αυτών αλλά δεν είναι της παρούσης.
Τουρισμός: Προσέλευση ρώσων τουριστών διευκολύνοντάς τους με τη βίζα και ότι άλλο χρειαστεί καθιστώντας την Ελλάδα. Προορισμό αξιέπαινο των ομόδοξων ρώσων.
Θρησκεία: Νομίζω πως έχει ωριμάσει πλέον η ιδέα της μεταφοράς του Φαναριού από την Κωσταντινούπολη στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη για να σταματήσουν και οι εκβιασμοί της Τουρκίας, αλλά και για να έχει το Φανάρι πατριάρχη χωρίς την προαπαίτηση της εχθρικής προς την Ελλάδα Τουρκίας να έχουν οι πατριάρχες αλλά και οι σπουδαστές της Σχολής της Χάλκης, εάν είναι σωστή η πληροφόρηση που έχω, τουρκική υπηκοότητα και μόνον!!! Αυτό πρέπει να σταματήσει επιτέλους εδώ.
Επίσης σε όλα τα παραπάνω προσθέτουμε τις χώρες των BRICS, διαμορφώνοντας έτσι ένα εκπληκτικό επιχειρηματικό γεωπολιτικό πλέγμα που πολύ δύσκολο θα διασπαστεί από την επεκτατική δύση ή μέρους χωρών αυτής της δύσης.
Κύριε πρωθυπουργέ ερχονται γεγονοτα και εξελιξεις παγκοσμιως  τις οποιες ελαχιστοι ειναι εκεινοι που δεν μπορουν να τις δουν.πιστευω στην φιλλεληνικη σταση του κυριου τσιπρα εις το επακρον θα πρεπεινα διαβασει τις εξελιξεις και να διαλεξει πολιτικη με καθε κοστος αλκα υπερ ελληνων.
Κύριε πρωθυπουργέ μας, κύριε Τσίπρα, προέχει όλων η Ελλάς!!!!!
Τέλος πρέπει να συμπληρώσω ότι έρχονται παγκόσμιες γεωπολιτικές αλλαγές, οι οποίες θα είναι αναποφεύκτες οπότε θα πρέπει να διαλέξουμε σοβαρότατες συμμαχίες οι οποίες στην πορεία θα εμπλουτίζονται από νέες η θα μετεξελίσσονται, διότι και οι ανάγκες θα αλλάζουν διαρκώς
Αυτά είχα να προτείνω και να προσθέσω στον κύριο πρωθυπουργό για την επικείμενη επίσκεψή του στην Μόσχα.

Ένθερμη συμπαράσταση και απόλυτη στήριξη στην πρόεδρο της Βουλής
Όσον αφορά την κατάπτυστη προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο της προέδρου της ελληνικής Βουλής Ζωής Κωσταντοπούλου, πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα υποκινούμενες, απ' όλους εκείνους οι οποίοι έχουν να χάσουν πολλά και φέρουν μεγάλο μέρος ευθυνών, για το εξίσου κατάπτυστο και τεχνητό δημόσιο χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν και φέρουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Εξού και οι ανηλεείς επιθέσεις στο πρόσωπο της Ζωής Κωσταντοπούλου από εκείνους τους ίδιους κύκλους που έφτασαν τα ποσοστά της ανεργίας στο 30%, από εκείνους που ευθύνονται για 7000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, για τα λουκέτα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, την πλήρη απαξίωση της υγείας και κάθε μορφής κοινωνικών δομών, την φτωχοποίηση έξι εκατομμυρίων ελλήνων.
Όλοι αυτοί λοιπόν οι ίδιοι κύκλοι, αφήνουν διάφορες αιχμές για την πρόεδρο της Βουλής χωρίς να ντρέπονται για τίποτα απ' όλα αυτά, σαν να μην έγιναν ποτέ!
Θα πρέπει να στηρίξουμε την πρόεδρο της Βουλής Ζωής Κωσταντοπούλου σε κάθε της βήμα που θα εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τους έλληνες στο συνολο τους και ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ, που ιδεολογικά ανήκω σε έναν άλλο πολιτικό χώρο, αλλά βλέπω ότι η πρόεδρος της Βουλής, υπερκαλύπτει κάποιες απ' τις πραγματικές μου ανησυχίες οι οποίες δυνάμωσαν τη θέληση μου να ασχοληθώ με τα κοινά.
Της δηλώνω λοιπόν την απόλυτη στήριξή μου με γνώμονα πάντοτε το δημόσιο συμφέρον το οποίο εκπροσωπεί επάξια η ΠτΒ μέχρι στιγμής σε ότι κάνει και τη συγχαίρω δημόσια για όσο καιρό συνεχίζει να το πράττει...

πρώην πολιτευτής Νομού Πέλλας
Γιόφκος Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: