Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.

Το τριήμερο  Τουρνουά Μπάσκετ  που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και  τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ τις προηγούμενες μέρες και κορυφώθηκε με  συναρπαστικούς  σε θέαμα  αγώνες , όπου οι δύο  ομάδες διαφήμισαν το άθλημα.
Το Τουρνουά που είχε σκοπό να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική τελειοποίηση των παιδιών και την ανταλλαγή υψηλών καλαθοσφαιριστικών εμπειριών , είχε υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. 
Όλοι οι συμμετέχοντες,της Ακαδημίας των "Ικάρων", αγόρια και κορίτσια,  ήταν πρωταγωνιστές σε δυνατές φάσεις που θύμιζαν το επαγγελματικό  πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1, ενώ απόλαυσαν το αθλητικό τριήμερο στις εγκαταστάσεις του πανέμορφου μπασκετικού γηπέδου του ΣΕΦ καθώς και μια σειρά παράλληλων δράσεων όπως, , επίσκεψη και ξενάγηση στο ποδοσφαιρικό γήπεδο "Γ.Καραισκάκης", αλλά και στο ποδοσφαιρικό αλλά και στο μπασκετικό γήπεδο του  ΟΑΚΑ όπου περιηγήθηκαν στα γραφεία και το  Μουσείο της Ομοσπονδίας Μπάσκετ ,, παρακολούθησαν προπόνηση της πρώτης ομάδας της AEK επισκέφθηκαν τον Πανελλήνιο Σύνδεμο  Αμειιβομένων Καλαθοσφαιριστών όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του και ότι αφορά τα δικαιώματα, υποχρεώσεις αλλά και τα συμβόλαια των επαγγελματιών παικτών κ.α. 
"...Ήταν ένα  αθλητικό ταξίδι , διαφορετικό από τα άλλα.." επισήμανε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "..Σ' ένα γεμάτο μπασκετικό τριήμερο συμμετείχαμε σε αγώνες υψηλού επιπέδου όπου τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό και μας εκπροσώπησαν άξια σαν Ακαδημία και πόλη, νικώντας στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που δόθηκαν,  αποσπώντας τα εύσημα των αντιπάλων, προπονητών και γονέων του Ολυμπιακού.Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον θρυλικό Τεχνικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Αργύρη Καμπούρη για τη φιλοξενία των τμημάτων μας στη διάρκεια του τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!...."
"....Η συμμετοχή σε τουρνουά υψηλού επιπέδου βοηθά πάντα στην βελτίωση των αθλητών , πόσο μάλλον όσον αφορά τέτοιες μικρές ηλικίες .Εμείς,έχοντας τεράστιο κίνητρο αποδείξαμε πώς μπορούμε όχι απλά να κοιτάξουμε στα μάτια μεγάλους αντιπάλους αλλά και να τους κερδίσουμε στο σπίτι τους .αποκομίζοντας ωφέλιμες εμπειρίες για την μπασκετική μας πρόοδο. Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον φίλο Αργύρη Καμπούρη για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξε στους "Ίκαρους', εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για άλλη φορά!..Η επιτυχία της συγκεκριμένης αθλητικής εκδρομής μας δίνει δύναμη και κίνητρο να την επαναλάβουμε και με άλλους συλλόγους παρόμοιου βεληνεκούς..."






Δεν υπάρχουν σχόλια: