Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Εμφανίστηκαν οι «Κυρίες με μαύρα» στο Μαξίμου...

«Δέκα κυρίες, κομψές, περιποιημένες, χαμογελαστές και ευγενικές» κατέφτασαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης με τρία τζιπ στο μέγαρο Μαξίμου.
Ντυμένες στα μαύρα, συνοδευόμενες από έναν ικανό αριθμό «σεκιουριτάδων», σταμάτησαν έξω από τη φρουρά του πρωθυπουργικού Μεγάρου και είπαν στους έκπληκτους φύλακες:
«Πάρτε αυτό το δέμα με τα χρήματα. Πληρώνουμε όλες τις οφειλές για τη δόση στο ΔΝΤ. Είναι ακριβώς τα χρήματα που οφείλετε γιατί δεν θέλουμε να έχουμε πασχαλιάτικα πιστωτικό γεγονός».
Έτσι περιγράφει στο «Πάμε Λουκέτο» ο επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς το αναπάντεχο δώρο από τις κυρίες με τα μαύρα, που εμφανίζονταν μέχρι τώρα στη Βαρβάκειο και μοίραζαν κρέας και έκαναν τώρα αυτή την απρόσμενη και γενναιόδωρη κίνηση.
Ενημερώθηκαν αμέσως Τσίπρας-Βαρουφάκης, που είναι στο εξωτερικό, κι είπαν να ανοιχτεί αμέσως το δέμα με τα χρήματα.
Σκαναρίστηκαν όλα, βρέθηκαν γνήσια και επαρκή για τη δόση του ΔΝΤ και στάλθηκαν αμέσως τα 448 εκατ. στη Λαγκάρντ πριν εκπνεύσει η προθεσμία.
Οι δέκα κυρίες με τα μαύρα άφησαν μάλιστα και φιλοδώρημα 500.000.000 ευρώ.
Κλήθηκε από το Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος και δόθηκαν τα χρήματα για τον εκσυγχρονισμό άλλων 5 αεροσκαφών.
Ορισμένες από τις κυρίες με τα μαύρα τις εντόπισε και τις φωτογράφισε μάλιστα η στήλη.
Στο Μαξίμου τώρα ψάχνουν τις κυρίες με τα μαύρα για να δουν ποιες είναι για να διαπιστώσουν αν τα χρήματα είναι φορολογημένα.

! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΞΙ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑ.  

Στις εθνικές με 60 διόδια την ώρα

♦ Προσοχή στις εθνικές. Η ταχύτητα να είναι μέχρι 60 διόδια την ώρα. Αντε 90 το πολύ.
♦ Αυτοί δεν είναι δρόμοι με διόδια για την πασχαλινή έξοδο, αλλά διόδια με δρόμο. Και χάλια κατάσταση ο δρόμος. Είναι λακκούβες με δρόμο.
♦ Και σε τρομάζουν με τις προειδοποιητικές πινακίδες. «Προσοχή, παραμονεύει ο θάνατος. Η επόμενη στροφή είναι πολύ επικίνδυνη. Κανένας δεν έχει γλιτώσει».
♦ Ομως στη διαδρομή ο δρόμος στρώνει. Γι’ αυτό έχουν βάλει πινακίδα «Η επόμενη στροφή είναι κανονική. Ελεύθερα».
♦ Αυτό εννοούσε ο Στρατούλης όταν μιλούσε για ηρωική έξοδο. Είσαι ήρωας αν πας για έξοδο αυτό το τριήμερο, με τέτοιες συνθήκες.
♦ Πάντως να πληρώνουμε όλοι κανονικά τα διόδια γιατί οι εργολάβοι έχουν άλλες υποχρεώσεις, να δώσουν τα χρήματα στα χρωστούμενα των ΜΜΕ.
♦ Εχουμε και τα 2.000 αρνιά του Καμμένου στο Γουδή. Δεν μπορεί να πάει όμως ο καθένας. Το Πάσχα λέγεται ελληνικό. Ελληνικό Πάσχα. Προσοχή λοιπόν αυτοί που θα πηγαίνουν. Ελληνικό ξαναλέμε και τονίζουμε.
♦ Σε αντίπραξη η Χρυσή Αυγή διοργανώνει δικό της ελληνικό Πάσχα. Θα τσουγκρίζουν όμως αντί για κόκκινα αυγά χρυσαύγουλα.
♦ Σε άλλες εποχές σε τέτοιες εκδηλώσεις οι υπουργοί είχαν ξύλινο αυγό για να μη φαίνεται ότι τους το σπάνε οι πολίτες. Ο Καμμένος θα έχει σιδερένιο.
♦ Το Βροντάδο θα γίνει φέτος στις Σκουριές. Θα ρίχνει η μία πλευρά ρουκέτες εναντίον της άλλης. Τι να σου κάνει και ο Πανούσης;
♦ Στα Εξάρχεια δεν θα πετάνε πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες ή ρουκέτες, αλλά φλεγόμενους κάδους.
♦ Επιτέλους το Αγιο Φως δεν θα έρθει με ειδικά ναυλωμένο αεροπλάνο από τα Ιεροσόλυμα. Θα ‘ρθει με ΚΤΕΛ.
♦ Δεν έγιναν δεκτές ούτε οι προτάσεις:
1. Να έρθει το Αγιο Φως σε VIP αεροπορικές θέσεις με το δρομολόγιο της γραμμής.
2. Να έρθει στην οικονομική θέση, να
♦ πιάσει και κουβέντα με τον συνεπιβάτη του.
♦ Το Αγιο Φως είναι απαραίτητο γιατί όταν ανάβουμε τη λαμπάδα την Ανάσταση έχουμε το ok για να πάμε τρέχοντας στο σπίτι να φάμε τη μαγειρίτσα.
♦ Τρέχοντας σβήνει η λαμπάδα, αλλά δεν έχει σημασία.
♦ Μέχρι 100% οι αυξήσεις σε φρούτα και λαχανικά. Δικαιολογία ο κακός μας ο καιρός. Πάντως ένα μαρούλι είναι ακριβότερο από ένα αρνί. Είναι φανερό ότι από την κυβέρνηση αυτή λείπει ο Γιακουμάτος. 

Πασχαλιάτικη συνεδρίαση στη Βουλή από τη Ζωή

ΕΙΝΑΙ το στερητικό σύνδρομο της Ζωής. Δεν αντέχει χωρίς Βουλή. Εβαλε συνεδρίαση την Κυριακή του Πάσχα. Και μάλιστα την ώρα του σουβλίσματος.
ΦΥΣΙΚΑ υπήρξαν τρομερές αντιδράσεις από τους βουλευτές. Εδώ δεν πατάνε το πόδι τους τις κανονικές μέρες, θα πάνε πασχαλιάτικα;
ΠΙΟ ΠΟΛΥ αντέδρασε ο Βενιζέλος, γι’ αυτό αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συζήτηση για τις επαναπροσλήψεις του Κατρούγκαλου. Ο λόγος ήταν η πασχαλιάτικη συνεδρίαση κι όχι ο Κατρούγκαλος.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ έχει προγραμματίσει να πάει στη Σκιάθο και μάλιστα έχει αδυνατίσει τόσο που θα σκύψει να περάσει κάτω από τον Επιτάφιο.
ΜΕΤΑ την πασχαλιάτικη πρωινή συνεδρίαση της Βουλή θα πάει στο Γουδή στην εκδήλωση του Καμμένου, τον οποίο υπεραγαπά.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ όμως κανένας για να τσουγκρίσει το αυγό, γιατί όχι μόνο θα το σπάσει, αλλά θα το διαλύσει.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ κυκλοφόρησε χθες το τρίτο πολυαναμενόμενο σποτ της Ζωής για την Επιτροπή Αλήθειας του Χρέους (φωτ.). Περιττό να πούμε ότι καρφώθηκε στην πρώτη θέση των views στο You Tube που της έστειλε συγχαρητήρια.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ στα σποτ εκτιμήθηκε. Την κάλεσαν κιόλας τα Jumbo για την επόμενη διαφημιστική καμπάνια τους. Πώς είχαν πάρει την Κατερίνα Στανίση; Ετσι θα πάρουν τώρα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ όμως δεν θα είναι το «Διέγραψέ το» αλλά το «Κράζεις το χρέος; Θαύμασέ το!».

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: