Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Άψαλος - Πέλλα (0-1)0-2. Πρώτη νίκη για την ομάδα μας και ολική επιστροφή του «Μαιμάκτη» Μπάμπη!

Η Πέλλα σήμερα κατάφερε να διατηρήσει την παράδοση και να φύγει για ακόμη μία φορά νικήτρια από την δύσκολη έδρα της Αψάλου. Δύο διαφορετικά πρόσωπα για την ομάδα μας, με το καλό της να το παρουσιάζει κυρίως στο πρώτο, αλλά το ωραιότερο τέρμα της να το πετυχαίνει στο δεύτερο με τον κεραυνό του Στάγκου!
Στο πρώτο ημίχρονο η Πέλλα ήταν πολύ καλύτερη, κι εκτός του όμορφου τέρματος που πέτυχε όταν ο Σαλίκας στο 30' «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έχασε ακόμα 3-4 πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.
Στο δεύτερο η ομάδα μας «κάθισε» πάνω στο ισχνό αλλά σημαντικό 0-1, πιέστηκε από τους γηπεδούχους που επιστράτευσαν και σκληρότητα στο παιχνίδι τους, κρατώντας όμως καλά στην άμυνα χωρίς να επιτρέπει πολύ δύσκολες καταστάσεις στο τέρμα της και καταφέρνοντας μ' έναν κεραυνό του Στάγκου που είχε περάσει ως αλλαγή από τα 35 μέτρα στο 80', να σκοράρει για δεύτερη φορά και να φύγει νικήτρια από την δύσκολη έδρα του Αψάλου.
Δίκαιη και πολύ σημαντική η σημερινή νίκη μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας, δίνει ψυχολογία και πίστη για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Η Άψαλος δεν ήταν καλή και ότι επιθετικότητα έδειξε, αυτή οφειλόταν στο «σπρώξιμο» περισσότερο της εξέδρας, παρά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ανέδειξε.
Καλή η διαιτησία σε γενικές γραμμές με μικρή εξαίρεση την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με τον κ. Ταγκαλίδη όμως τελικά να αναγκάζεται να δείξει κόκκινη κάρτα στους γηπεδούχους για χτύπημα εκτός φάσης.
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Σταυρακάκης, Πέϊκος, Σιαμαντάς, Σαρτίνας(Ίμπας), Κούμπους, Καμπούρης, Σαλίκας(Παναγιωτέλης), Μπουράκης, Ριζόπουλος(Στάγκος), Γάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: