Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 θα συνεδριάσει το ΕΚΓ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 Οκτωβρίου 2015 θα συνεδριάσει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών για να αποφασίσει τη συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις τις 12ης Νοεμβρίου, αντίστοιχα με τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ, με αφορμή τα εφαρμόστηκα μέτρα του τρίτου μνημονίου. Επίσης θα συζητηθεί η  συνεργασία και η συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις  και  άλλων κοινωνικών  φορέων του Δήμου Πέλλας οι οποίοι επίσης πλήττονται από την πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ επιταγή των δανειστών.
Το απαράδεκτο και εξωφρενικό πόρισμα της «Επιτροπής Σοφών» για το Ασφαλιστικό απορυθμίζει την κοινωνική Ασφάλιση  και δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το τι «έρχεται». Η κατάργηση στην ουσία της κοινωνικής ασφάλισης με την αντικατάσταση των συντάξεων από επιδόματα φτώχειας, η φοροκαταιγίδα, ο αφανισμός κάθε εργασιακού δικαιώματος και πάνω από όλα η δραματική αύξηση της ανεργίας δεν δημιουργούν τίποτα άλλο παρά μόνο κοινωνικά ερείπια
Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα  χέρια απέναντι στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόζονται και πρόκειται να εφαρμοστούν.

Από το ΕΚΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: