Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Εργασίες διαγράμμισης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τμήμα της οδού από τη συμβολή με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ2 (Εγνατίας Οδού Α.Ε.) έως τη Χαλκηδόνα. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη) μέχρι και τη χιλιομετρική θέση 52+900 (ισόπεδος κόμβος Μελισσίου, στη θέση συμβολής με την Παλαιά Εθνική Οδό), παλαιό και νέο τμήμα.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν δύο εβδομάδες, δηλαδή από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσε καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: