Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Συγκλητικοί και πληβείοι άλλαξαν μαζί (και χώρια) χρόνο

Τα κιγκλιδώματα συνοδεύτηκαν και από την παρουσία ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας που έσπρωχναν –με τρόπο που ορίζει μια νέα μορφή κομψότητας- τους σκουρόχρωμους, αλλά και όσους/ες λοξοδρομούσαν προς τις θέσεις VIP. Οι VIP (στελέχη της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους), όπως σχολίαζαν κάποιοι παριστάμενοι με ανεπτυγμένη κατανόηση, θα πρέπει να έχουν πρόβλημα όρασης ή ακοής, μάλλον, γι αυτό και κρατήθηκαν οι μπροστινές σειρές για την αφεντιά τους και τα κάθε είδους βλαστάρια τους.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι με αυτή την εντυπωσιακή τους κίνηση οι συγκλητικοί μας κατάφεραν να εξέλθουν αυτοβούλως από την πόλη, αφού η «Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα» ήταν πίσω από τα κάγκελα.
Κάποιοι απορούσαν μάλιστα πως επετράπη ακόμη και στην Ελένη Φουρέιρα να ανέλθει επί σκηνής αφού η είναι γνωστή η καταγωγή της από την Αλβανία. Άλλοι ακόμη χειρότεροι από τους προηγούμενους θύμιζαν ότι τα ίδια έγιναν και στις συναυλίες των Πρωτοψάλτη, Σαββόπουλου που είχαν προηγηθεί. 
Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι πλέον κακοήθεις των σχολιαστών που μασουλάγαν μαζί με τα σουβλάκια κάτι μπαγιάτικες λέξεις όπως «όλοι μαζί κι ο ψωριάρης χώρια»...

Απόστολος Λυκεσάς
Πηγή: efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: