Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Γιαννιτσών: Στηρίζουμε την αγορά του τόπου μας, γιατί αυτό που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον

Μια επιδημία στην υγεία, που γίνεται οικονομική ύφεση, η οποία χρειάζεται άμεσα μέτρα στήριξης για να ανασχεθεί, εύκολα μετατρέπεται σε κρίση που απειλεί την κοινωνική συνοχή. Γίνεται μια πραγματικότητα, που ενισχύει την ύπαρξη άνισων ευκαιριών και μεταφέρει την αδικίαανάμεσα σε διαφορετικές κοινωνικές θέσεις, από γενιά σε γενιά. Μια σκληρή πραγματικότητα, που αυτό με το οποίο απειλεί περισσότερο την κοινωνία, είναι με την παράτασή της.
Κι εμείς σε αυτή την οικονομική κρίση που έρχεται και λόγω άρνησης της κυβέρνησης να στηρίξει την μεσαία τάξη και τις μικρές επιχειρήσεις, έχουμε μόνο έναν τρόπο στήριξης. Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον.
Η νέα καμπάνια δίνει λοιπόν το σύνθημα να στηρίξουμε την αγορά της πόλης μας. Να κάνουμε τις αγορές μας από τα μαγαζιά του τόπου μας, από τα μαγαζιά της γειτονιάς μας. Η ύφεση και τα νέα αντεργατικά μέτρα από τον Ιούνιο θα φέρουν απολύσεις και εκ περιτροπής εργασία, αλλά και μείωση μισθών. Αρνούμαστε να παραμείνουμε θεατές στην δεύτερη καταστροφή της χώρας μέσα σε μια δεκαετία. Αρνούμαστε να δούμε τη νέα γενιά μας ως «χαμένη γενιά». Αρνούμαστε να δούμε την ανεργία να εκτοξεύεται και χιλιάδες επιχειρήσεις να κλείνουν.
Προτείνουμε, Διεκδικούμε και Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: