Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Σκληρή αντίδραση Τζάκρη για την ανανέωση της θητείας Στουρνάρα στην ΤτΕ

Η σκληρή αντίδραση της Θεοδώρας Τζάκρη για την ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ.
📍Η ανανέωση της θητείας Στουρνάρα αποδεικνύει ότι σε περίπτωση πυρηνικού ολοκαυτώματος ίσως υπάρχει κι άλλο ένα είδος που επιβιώνει: οι κεντρικοί τραπεζίτες.
📌Δίπλα στη φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» στο λεξικό του κυρίου Μπαμπινιώτη, θα πρέπει να τοποθετηθεί η φωτογραφία του κ. Στουρνάρα και ένα σύντομο βιογραφικό του.
👤 Είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος εκτελεί τα πάντα και δεν πιστεύει σε τίποτα. Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει μόνο στον Γιάννη Στουρνάρα.
💦 Επί ΣΥΡΙΖΑ, με αίθριο καιρό προέβλεπε οικονομικές καταιγίδες και μετά με την καταιγίδα της ύφεσης του κυρίου Μητσοτάκη, προβλέπει λιακάδα και σήμερα ανταμείβεται με άλλη μια θητεία στην τράπεζα της Ελλάδας.
➡️ Είναι η τελευταία θητεία του και ελπίζω να προσπαθήσει να κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να παριστάνει τουλάχιστον ότι υπερασπίζεται τα ελληνικά συμφέροντα.
🎹 Μπορεί να ανακαλύψει έναν άλλο εαυτό που δεν τον έχει ανακαλύψει. Όπως κάποιοι άλλοι που έχουν κρυφό ταλέντο στο πιάνο και δεν το έχουν ανακαλύψει ποτέ. Και εκείνος μπορεί να ανακαλύψει ότι έχει ταλέντο στην ανθρώπινη ευαισθησία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: