Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

«Η κυβέρνηση των αλχημιστών παίζει επικοινωνιακά και επικίνδυνα με την υγεία των ανθρώπων»

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, με δηλώσεις του, επικρίνει την κυβέρνηση σχετικά με τις ενέργειες της για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης κάνει λόγο για «κυβέρνηση των αλχημιστών που παίζει επικοινωνιακά με την υγεία των ανθρώπων», τόσο σχετικά με τις εξαγγελίες για την πρόσληψη 300 νέων γιατρών από το υπουργείο Υγείας, όσο και με βάση τη γενικότερη διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης, από το καλοκαίρι και έπειτα, καλώντας παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία να «πει επιτέλους την αλήθεια».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Καρχιμάκη:
«Όταν λοιπόν η κυβέρνηση ανακοινώνει την πρόσληψη 300 ΝΕΩΝ γιατρών μεσούσης της πανδημίας, δεν μας λέει όμως,ότι οι γιατροί αυτοί δεν είναι ΝΕΟΙ, αλλά υπηρετούν ήδη ως επικουρικοί,σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.
Παίζει λοιπόν επικοινωνιακά γνωρίζοντας ότι οι οι προσλήψεις δεν είναι νέες και επιπλέον, αλλά μονιμοποιήσεις ήδη υπηρετούντων. Με αλχημείες λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης δεν γίνεται προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία. Επινοώντας αλχημείες δεν μπορείτε και δεν δικαιούστε να παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων.
Πείτε επιτέλους την αλήθεια.
Εδώ και 8 μήνες και στο ημίχρονο του καλοκαιριού, ενώ γνωρίζατε τι επέρχεται, δεν προετοιμάσατε, με σχέδιο με στόχους, με εκπαίδευση,με προσλήψεις στοχευμένες την αντιμετώπιση την αναχαίτιση της κατάστασης εκτός ελέγχου που βιώνουμε σήμερα. Η κυβέρνηση των αλχημιστών σε όλα τα επίπεδα, παίζει επικοινωνιακά μόνο και επικίνδυνα, με την υγεία των ανθρώπων.
Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια και η Κυβέρνηση την παραχαράζει με αλχημείες αχρείαστες, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές».
 
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: