Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Α1 Ερασιτεχνική - 2ος Όμιλος: Οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Θεωρητικά και τυπικά, οι μόνες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή τους στα play off του 2ου ομίλου της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, είναι ο Εθνικός Γιαννιτσών και η Δόξα Μελισσίου. Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας με σοβαρό βαθμολογικό πλεονέκτημα μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την 3η θέση πόσο μάλλον να βρεθεί κι εκτός 4άδας, ενώ μάχη αναμένεται να δοθεί κατά τα φαινόμενα κι εκτός αρκετών συγκλονιστικών απρόοπτων, ανάμεσα σε Άρη Λιπαρού και Δόξα Μανδάλου για την 4η «προνομιούχο» θέση.
Για τα play out, που κι αυτά όπως και του 1ου ομίλου θα διεξαχθούν μόνο με τρεις ομάδες αφού η ΑΕΚ Καρυώτισσας είναι ήδη από την 3η αγωνιστική (αν όχι από το ξεκίνημα) στην Α' Ερασιτεχνική, η υποψήφια 3άδα που φαίνεται ότι θα συμμετέχει σ' αυτά, σχετικά δύσκολα μπορεί να χαλάσει, αφού θα πρέπει να δούμε «υπερβάσεις» και «εκπλήξεις», που μέχρι σήμερα δεν τις είδαμε, αλλά ούτε έχουμε πεισθεί ότι μπορούν να συμβούν. Έτσι λοιπόν από τις υπάρχουσες ομάδες, ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ομάδων, έχει ο Ολυμπιακός Γαλατάδων μήπως πιάσει και την 5η «τουριστική» θέση, με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού «διακριτικά» μεν... να έχει όμως κι αυτός τις δικές του μαθηματικές πιθανότητες αν οι αγωνιστικές συγκυρίες το επιτρέψουν. Στην πιο δυσχερή θέση βρίσκεται η Νίκη Αξού, που τόσο η βαθμολογική της συγκομιδή, όσο και το πρόγραμμά της, «εμποδίζουν» πολύ αισιόδοξες σκέψεις, όσο κι αν στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν, ακόμη και κείνα που κανείς δεν πίστευε ότι μπορούν να συμβούν.
Δείτε την σημερινή βαθμολογία και το πρόγραμμα όλων των ομάδων του 2ου ομίλου, τις 4 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: