Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα σε ΕΠΣ Πέλλας, Γ' Εθνική και SL2

Στο μοναδικό παιχνίδι και ντέρμπι της Α1 που έγινε στην Πέλλα, η καλύτερη Δόξα Μελισσίου πήρε το πολύ σημαντικό τρίποντο, κι εξακολουθεί να καταδιώκει πιο πειστικά πλέον τον πρωτοπόρο Εθνικό Γιαννιτσών, με τους μέτριους γηπεδούχους μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, να χάνουν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος. 
Στην Α' Ερασιτεχνική και στο ντέρμπι του Παλαιφύτου, ο τοπικός Άρης και η Δόξα Μαυροβουνίου μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις. Ουσιαστικές νίκες για Μ.Α. Όρμας και Άρη Αθύρων με διαφορετικούς στόχους για την καθεμιά, αλλά της ίδιας περίπου βαθμολογικής αξίας.
Στο 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πήρε το ντέρμπι στο Μεσιανό και συνέχισε να διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού, με τον γηπεδούχο Κεραυνό να έχει σχετικά βατό πρόγραμμα, αλλά να μην έχει την σιγουριά πλέον της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί με την σημερινή εκτός έδρας νίκη του ο Μ.Α. Νέας Πέλλας στον Παλιό Μυλότοπο με αντίπαλο την τοπική Δόξα, μοιάζει να τον απειλεί έστω και θεωρητικά, αφού μάλλον θα χρειαστεί να γίνουν ποδοσφαιρικά «παράδοξα» για να καλυφθεί η διαφορά.
Στην Γ' Εθνική μόνο για τον Εδεσσαϊκό τα πλατιά χαμόγελα, αφού ήταν και η μοναδική ομάδα του νομού που κατάφερε το τρίποντο και αισιοδοξεί βάσιμα για την αποφυγή περιπετειών.
Τέλος σπουδαία και σημαντική νίκη για τον Αλμωπό στην SL2 που συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, αφού στην Αριδαία κατάφερε να νικήσει και την ισχυρή και φιλόδοξη φέτος Αναγέννηση Καρδίτσας. 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και το «χρυσό» γκολ του Φίλιππου Γιαννιτσών στο Δυτικό:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0-1
 
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 14η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-0
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 1-2
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 2-3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 0-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΟΦ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1-1
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 2-0

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ 2 - Α ΟΜΙΛΟΣ 19η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: