Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΣΜ: Απειλεί να μην αγωνιστεί στα play off ο Α.Σ. Ιωνικός

Έξω φρενών με την απόφαση της ΕΠΣ Μακεδονίας να ορίσει παιχνίδι πρωταθλήματος αυτήν την Τετάρτη είναι οι άνθρωποι του Ιωνικού...
“Σαν ΑΣ Ιωνικός ενημερώνουμε πως αν τα παιχνίδια της Α1 γίνουν την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ο αγώνας του κυπέλλου την Κυριακή στις 6 Μαρτίου εμείς δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε σε κανένα παιχνίδι των πλει οφ. Αρχικά δεν γίνετε όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αναβληθεί αγώνας και να οριστεί μετά από 3 ημέρες καθώς εργάζονται και δεν μπορούν να παίρνουν ρεπό συνέχεια. Όρισαν το ματς του κυπέλλου Κυριακή ενώ είχαν βγάλει ανακοίνωση για αγώνες μόνο Τετάρτες στον θεσμό του κυπέλλου. Σε όμιλο με 8 ομάδες αναγκαστήκαμε να παίξουμε 9 αγώνες σε 32 μέρες καθώς είχαμε κρούσματα κορονοϊού. Δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς μας για τίποτα. ΔΕΝ γίνετε να παίξουμε Τετάρτη για πρωτάθλημα και Κυριακή για κύπελλο, ενώ οι αντίπαλοι μας θα αγωνιστούν σε 14 μέρες. Χαλάτε τον αγώνα μας. Είναι εις βάρος μας και εις βάρος την Επανομής όλο αυτό. Σεβαστείτε ότι σε μια δύσκολη χρονιά οι ομάδες κάνουν αγώνα για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτές..”
Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας για τους εξ αναβολής αγώνες: 
ΕΠΣΜ: Επανορισμός των εξ' αναβολής αγώνων της Α1 κατηγορίας
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι αγώνες της Α1 κατηγορίας Καμπανιακός - Ιωνικός, Αναγέννηση Επανομής - Παύλος Μελάς και Αετός Βασιλικών - Φοίνικας Πολίχνης που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16.00 και αναβλήθηκαν, επανορίζονται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 16.00 στα ίδια γήπεδα.

Πηγή: goalpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: