Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Στο μοναδικό παιχνίδι για την Α1 Ερασιτεχνική και τον εν εξελίξει στην κανονική του αγωνιστική περίοδο 2ο όμιλο που έγινε σήμερα, ο Εθνικός Γιαννιτσών εμφανώς ανώτερος και πολύ αποτελεσματικός, αποδίδοντας κυρίως στο πρώτο μέρος καλό ποδόσφαιρο, δεν βρήκε απέναντί του καμιά σοβαρή αντίσταση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό, για να φύγει τελικά εύκολα νικητής και μάλιστα με ευρύ σκορ από το γήπεδο των Γαλατάδων. 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες «έβρεξε» γκολ στην Α' Ερασιτεχνική, με τους γηπεδούχους Άρη Προφήτη Ηλία και Άρη Αμπελειών να επικρατούν δια περιπάτου των αντιπάλων τους, Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου και Νίκης Καλής αντίστοιχα.
Στην Β' Ερασιτεχνική και τα play off του 1ου όμιλου, ο ΑΣ Σεβαστειανά πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΣ Ξιφιανής και μαζί και το πλεονέκτημα για την πρώτη θέση. Στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, ο Φίλιππος Γιαννιτσών που νίκησε εύκολα και την Δόξα Π.Μυλοτόπου, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην Νέα Πέλλα με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και έπιασε κορυφή, τρεις στροφές πριν το τέλος.
Για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο ψυχωμένος Εδεσσαϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Μακεδονικού στο Γήπεδο Ριζαρίου.
Στους Γαλατάδες ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντισταθεί στον καλύτερο Εθνικό Γιαννιτσών, παρότι τον αιφνιδίασε νωρίς με το γκολ του Κάρτζιου (5'), αλλά φάνηκε εντελώς ανέτοιμος να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη, αφού ο φιλοξενούμενος με ψυχραιμία και κυνικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αποκατέστησε άμεσα την... «τάξη» πετυχαίνοντας 3 ωραία γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση σ' ένα σχεδόν μισάωρο (Τσιλογλανίδης 10', Σιδώρης 25', Γρηγοριάδης 35'), βάζοντας πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση και στις όποιες κρυφές σκέψεις των γηπεδούχων για κάτι θετικό. Το παιχνίδι που δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες και ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό, ουσιαστικά ότι καλό και πολύ απειλητικό δημιουργήθηκε μπροστά στα δύο τέρματα «έγραψε» με «μπασκετική ευστοχία», ήταν στο μεγαλύτερο του διάστημα υπό την απόλυτη διαχείριση και τον έλεγχο των φιλοξενουμένων, που στο δεύτερο μέρος φάνηκαν να μην έχουν πολλές φιλοδοξίες με το «ασφαλές» σκορ που είχαν πετύχει νωρίτερα, έστω κι αν είχαν 2-3 καλές φάσεις στην ροή του αγώνα, με την μία απ' αυτές να την εκμεταλλεύεται άψογα ο Σιδώρης (70') και να κλείνει εμφαντικά το τελικό σκορ στο 1-4. Χωρίς προβλήματα ο διαιτητική τριπλέτα, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλλει πολύ νωρίς (15') τον προπονητή των γηπεδούχων για διαμαρτυρία. Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι αργότερα...


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-4

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 15η αγωνιστική
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 6-1
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 5-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 15η αγωνιστική
Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 2-6
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 3-0
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 1-1
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF - 4η αγωνιστική
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 - ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 2-1
 
Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 17η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: