Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Με απευθείας ανάθεση πάνω από 27.000 ευρώ το ακροδεξιό σόου στον Έβρο

Σε εταιρεία που συστάθηκε πριν από έναν μήνα δόθηκε με τη διαδικασία του… κατ΄επείγοντος το έργο διοργάνωσης της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Μητσοτάκης για τον φράχτη στον Έβρο.
Πολλαπλά ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη ότι, ακόμη και τώρα, λίγο πριν οδηγηθούμε στις κάλπες, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του επιμένουν στον δρόμο των απευθείας αναθέσεων και μάλιστα με υψηλό αντίτιμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news24/7, το έργο για τη διοργάνωση της ξενοφοβικής φιέστας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον φράχτη στον Έβρο δόθηκε με απευθείας ανάθεση και, μάλιστα, με τη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος.
Επιπλέον η εταιρεία OVAL E.E. που ανέλαβε το έργο που κόστισε 27.280 ευρώ συστάθηκε μόλις πριν από έναν μήνα και συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου.
Στα έγγραφα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος αναφορικά με την ενοικίαση ηχητικού, φωτιστικού και λοιπού εξοπλισμού και οργάνωση εκδήλωσης, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο στον Έβρο (πλησίον φράχτη) την Παρασκευή 31/03/2023, στην εταιρεία με την επωνυμία «OVAL Ε.Ε.», που εδρεύει στην Χαλάνδρι, Ζαλοκώστα 4, 15233, με Α.Φ.Μ. 802030813 - Δ.Ο.Υ. Χολαργού, τηλέφωνο 2106890007, αντί του χρηματικού ποσού των είκοσι επτά χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (27.280,00 €)».


Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: