Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Νίκη άλμα τίτλου για τον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας - Β' Ερασιτεχνική - 2ος Όμιλος - Play Off - 2η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ Δυτικού - Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας (1 - 1)1 - 3
Φαίνεται πως η εντός έδρας «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άγιο Λουκά αφύπνισε την ομάδα της Νέας Πέλλας, που χθες στο ντέρμπι του Δυτικού εμφανίστηκε πιο ψυχωμένη και πιο αποφασισμένη, με ξεκάθαρο προσανατολισμό να καθαρίσει και το παιχνίδι, αλλά και την υπόθεση τίτλος μια ώρα αρχύτερα, μην δίνοντας άλλες αφορμές να την αμφισβητήσει κανείς, ούτε ακόμη και ο ενισχυμένος και φιλόδοξος γηπεδούχος ΠΑΟΚ.Το παιχνίδι με λίγα λόγια τα είχε όλα... Πάθος, δύναμη, ένταση, αποβολές, ανατροπές, εναλλαγές συναισθημάτων και γκολ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυάριθμων φιλάθλων που κατέκλυσαν χθες το γήπεδο του Δυτικού, μέχρι και τα 10 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε δικαίως από τις πολλές διακοπές, ο μέτριος χθες ρέφερι της αναμέτρησης.
Έστω κι αν το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για του φιλοξενούμενους, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχεδόν με το καλημέρα με τον Ελευθερίου (5') και μέχρι την συμπλήρωση του ημιώρου ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί, ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας αφού αρχικά βρήκε την ισοφάριση σχεδόν από τα «κεραμίδια», από μια πολύ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Νικολαΐδη (35'), στην συνέχεια έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης, την οποία και έλεγξε φέρνοντας την στα μέτρα του έχοντας καλύτερη ισορροπία σε όλες τις γραμμές του... Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έφερε «τούμπα» εντελώς το παιχνίδι και αγωνιστικά και ψυχολογικά με σκόρερ τον Πλιόγκα Γ. (47') και ήταν αυτός που φαινόταν ότι πιο κοντά σ' ένα τρίτο τέρμα, έστω κι αν οι γηπεδούχοι κυρίως με ατομικές προσπάθειες και ξαφνικές αντεπιθέσεις. είχαν τις καλές στιγμές τους για να απειλήσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Κι ενώ ο αγώνας με τις αποβολές, τις διακοπές αλλά και τον άτακτο ρυθμό φαινόταν να περνάει από χίλια μύρια κύματα και να μην μπορεί κανείς να προδικάσει την εξέλιξη και το αποτέλεσμα, ήρθε λίγο πριν το τέλος ο Παπαδόπουλος να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση και να δώσει μ' ένα τρίτο γκολ (85'), σοβαρό προβάδισμα νίκης και... τίτλου στους φιλοξενούμενους! Το τελικό 1 - 3 μάλλον απέδωσε δικαιοσύνη, με βάση την συνολική εικόνα των δύο ομάδων και στα 100 λεπτά της αναμέτρησης.
Η μέτρια διαιτησία, μπορεί να μην έχει «ενεργητική» συμβολή στην επίτευξη των τεσσάρων τερμάτων, είχε όμως στην εξέλιξη και στην ένταση που δημιουργήθηκε μέσα κι έξω από το γήπεδο και με κάποιες «επιπόλαιες» αποφάσεις, έδωσε... αφορμές που εκνεύρισαν τις δύο ομάδες και οδήγησαν στις τρεις αποβολές (Μαραντίδης στο 30' για τον ΠΑΟΚ Δυτικού, Κιοσελάκης στο 30' και Κοκονάς στο 80' για τον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Πέλλας) αλλά και σε διάφορες άλλες μικροεντάσεις και διαμαρτυρίες.
Βίντεο με φάσεις και γκολ (το γκολ του Δυτικού δυστυχώς δεν έχει καταγραφεί λόγω της ολιγόλεπτης καθυστέρησης άφιξης στο γήπεδο).
 
 
 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: