Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Super League: Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Τσέφεριν - Του ζήτησε elite διαιτητές

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν και του ζήτησε να συμβάλλει προκειμένου να έρθουν elite διαιτητές στους αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεκσάντερ Τσέφεριν είχε Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, πριν από δύο ημέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA να συμβάλλει προκειμένου να έρθουν elite διαιτητές στους αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το SPORT24, ο Τσέφεριν αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τις διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τον πρωθυπουργό, υπήρξε μία γενικότερη κινητοποίηση από αρκετά κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να βρεθεί μία λύση, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να πέσουν οι τόνοι.
Θυμίζουμε πως πριν από την έναρξη των playoffs, οι Big-4 κατέθεσαν ομόφωνα αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να διαιτητεύουν τους μεταξύ τους αγώνες elite διαιτητές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατό μέχρι στιγμής, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχαμε και την επεισοδιακή σύσκεψη των εκπροσώπων των έξι ομάδων που μετέχουν στα playoffs με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: