Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Πέλλας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πέλλας εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο θάνατο του συνάδελφου Ελευθεριάδη Ιωάννη που έφυγε από τη ζωή, μετά από μία άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια με την επάρατη νόσο.
Συνδικαλιστής επί πολλά χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος στη Διοίκηση του «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ» και στέλεχος της διοίκησης του εργατικού κέντρου. Θα θυμόμαστε πάντα τον Γιάννη ως την «ήρεμη δύναμη» καθώς ήταν ένας ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος. Ταυτόχρονα αποτέλεσε μία συνδικαλιστική μορφή που έδωσε διαφορετική εικόνα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Με την υπομονή και την εργατικότητα που εισήγαγε στην συνδικαλιστική και αγωνιστική δράση κατάφερε να πείθει περισσότερο και να πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη μέχρι τότε γνωστή μορφή του συνδικαλιστή. Είχε έγνοια για τα δικαιώματα των συναδέλφων του, συνεργάσιμος με όλους τους συνεργάτες του και διεκδικητικός.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 2/4/2024 στο ΙΝ Αγίου Λαζάρου, στα κοιμητήρια της Μητρόπολης στα Γιαννιτσά και ώρα 12.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: