Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Καταρρακτάκια... χείμαρροι και λιμνούλες!

Πριν λίγους μήνες ακούσαμε για κάποια καταρρακτάκια στο σχέδιο αναμόρφωσης εντός του πάρκου της Πλατείας Κρήνης. Σήμερα τα είδαμε για πολλοστή φορά μετά από μια βροχόπτωση μαζί με εκατοντάδες χειμάρρους και λιμνούλες, όχι φυσικά μόνο περιμετρικά της Πλατείας Κρήνης, αλλά σε όλους σχεδόν τους δρόμους της Πέλλας!
Κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες ήδη σκέφτονται αλλά και ομιλούν σοβαρά, απειλώντας ακόμα και με ομαδικές μηνύσεις τη δημοτική αρχή. Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες πέρα από το κόστος και το χρόνο που απαιτούν, δεν ενδείκνυνται σε πολιτισμένα κράτη με πολιτισμένους ανθρώπους και το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από τέτοιες ενέργειες, πέραν από κάποια ίσως ηθική ικανοποίηση, δεν θα δώσει σίγουρα άμεση αλλά κυρίως μόνιμη λύση στο πρόβλημα.
Αυτό που πιστεύω ότι προέχει στην χρονική και οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, είναι η άμεση και επίσημη ενημέρωση των πολιτών για τους λόγους που δημιούργησαν αυτή την πολύ άσχημη και πλέον επίκινδυνη κατάσταση, κι επίσης μέχρι που και πότε θα τραβήξει χρονικά αυτή η ταλαιπωρία. Οι πολίτες από την άλλη, με ψυχραιμία να υπομένουν όσο διάστημα χρειαστεί ακόμα, όμως πλέον επαρκώς συνειδητοποιημένοι ότι μετά από μια γεμάτη αυτοδιοικητική 5ετία, η δημοτική αρχή του κου Στάμκου τόσο ως "Μαζί για το Αύριο", όσο και μεταλλαγμένη ως "Πέλλα 2020", πέρασε και δυστυχώς δεν «ακούμπησε» την Πέλλα!






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ
Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ