Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Οι συμμετοχές των ποδοσφαιριστών την αγωνιστική περίοδο 2019-20

Ήρθε η ώρα της καταμέτρησης των συμμετοχών των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Συνήθως ο συνολικός χρόνος συμμετοχής στο τέλος μιας περιόδου, αν δεν υπολογιστούν όλοι οι παράγοντες, μπορεί να δημιουργήσει και «λανθασμένες» εντυπώσεις, εμφανίζοντας κάποιους υπερβολικά «αδικημένους», κι άλλους υπέρμετρα «δικαιωμένους».
Τραυματισμοί, τιμωρίες, προπονήσεις, αγώνες, αγωνιστική κατάσταση, τακτική, ηλικία, εργασία, σπουδές, διάφορες έκτακτες υποχρεώσεις, κι ένα σωρό άλλοι λόγοι μπορεί να συντελέσουν και να διαμορφώσουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, τον τελικό χρόνο συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστή μια αγωνιστική περίοδο. Όπως επίσης και η προσέγγιση των αγώνων από τον προπονητή, που χτίζει την ομάδα από την αρχή της περιόδου και κάποια στιγμή φτάνει στο σημείο να έχει κάνει τις «οριστικές» επιλογές του για το σχήμα που μπορεί να βασιστεί και για το ποιος, πότε και που, ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να του κάνει την «δουλειά».
Στην δική μας ομάδα φέτος τις περισσότερες συμμετοχές κατέγραψε ο Δημήτρης Μπουράκης (25), με δεύτερο τον Ηλία Πλιόγκα (24) και τρίτο τον Τάσο Μπρατσούδη (23), με 12 ποδοσφαιριστές συνολικά να μετρούν διψήφιο αριθμών συμμετοχών. Δείτε τον αναλυτικό παρακάτω πίνακα, με τους αριθμούς στην παρένθεση να δηλώνουν, τις συμμετοχές των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες ως αλλαγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: