Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Σχολεία και καταστήματα πρώτη μέρα επαναλειτουργίας επισκέφθηκε κλιμάκιο του Δήμου Πέλλας με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Στάμκο

Λύκεια και καταστήματα στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους, επισκέφθηκε κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Στάμκο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα μέτρα που έχουν παρθεί και την ετοιμότητα όλων για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. 
Ο δήμαρχος μετά την επίσκεψη έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της πόλης επισκεφθήκαμε σήμερα, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Π. Σεραίδη και Ι.Φωκά.  
Συνομιλήσαμε με τους διευθυντές των λυκείων, ενημερωθήκαμε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των μαθητών, είδαμε τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και ενημερωθήκαμε για τη συμμετοχή των μαθητών στην εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση όλο αυτό το διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά.
Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το κέντρο της πόλης και τα εμπορικά καταστήματα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ζ. Σπαθόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Βουτσά και συνομιλήσαμε με επαγγελματίες και πολίτες για την εικόνα της πρώτης ημέρας επαναλειτουργίας των καταστημάτων.
Όλοι εμείς στο δήμο Πέλλας υιοθετήσαμε το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Από σήμερα που ξαναλειτουργούν τα σχολεία και η αγορά πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των κανόνων επιστροφής στη νέα καθημερινότητα. Οι δρόμοι στην αγορά ζωντάνεψαν και σύμφωνα με τους καταστηματάρχες η κίνηση ήταν ικανοποιητική. Στηρίζουμε τους επαγγελματίες του δήμου Πέλλας έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε με αισιοδοξία και υπομονή να επανέλθουμε στην κανονικότητα σύντομα.»







Δεν υπάρχουν σχόλια: