Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Ακρίτας Σωσάνδρας: "Αποφασίσαμε την μη συμμετοχή μας στην κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου"

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων κυπέλλου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τους οργανωμένους και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας για τις μαγικές στιγμές που μας χάρισαν και αυτήν την ποδοσφαιρική σεζόν, ακόμα και αν αυτή έμελλε να λήξει κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Επίσης, δεδομένης της πρόκρισης του συλλόγου μας στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας και την ανάδειξη του κυπελλούχου με την διαδικασία πλέον της κλήρωσης, αποφασίσαμε την μη συμμετοχή του Ακρίτα Σωσάνδρας στην εν λόγω διαδικασία, σεβόμενοι την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και την πάγια πεποίθηση του συλλόγου μας ότι τα παιχνίδια και οι τίτλοι κερδίζονται αποκλειστικά μέσα στο γήπεδο και όχι στις καλένδες και τις κληρωτίδες.
Ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους ερασιτεχνικούς συλλόγους, ελπίζοντας στην όσο πιο σύντομη επιστροφή όλων μας στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας
 
Πηγή: aridaia365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: