Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Αναπροσαρμογή των φιλικών προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Μετά την επιβολή των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Πέλλας για τον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, καθώς και την σχετική απόφαση αναβολής όλων των φιλικών αγώνων και των αγώνων κυπέλλου στα όρια του επιβαρυμένου επιδημιολογικά νομού μας από την ΕΠΣ Πέλλας, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας προχώρησε άμεσα σε αναπροσαρμογή των προγραμματισμένων φιλικών αγώνων κατά την χρονική διάρκεια των περιοριστικών όρων.
Έτσι η ομάδα μας μετέθεσε αρχικά την αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ευρωπού για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6 το απόγευμα, πιθανότατα σε γήπεδο των Κουφαλίων, αν δεν προκύψει κάποια ευχάριστη εξέλιξη μέχρι τότε, με ύφεση της πανδημίας και άρση των περιοριστικών μέτρων, ώστε να αυτή να διεξαχθεί στο γήπεδο της Πέλλας.
Η δεύτερη εξέλιξη έχει να κάνει με την αναβολή ή ματαίωση αν δεν προκύψει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία και την άλλης προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης, αυτής της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Άρη Λιπαρού. Αντί του Άρη Λιπαρού, η ομάδα μας την ίδια μέρα στις 6 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει σ' ένα πολύ δυνατό φιλικό -ως φιλοξενούμενη φυσικά στα Κουφάλια-, τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, που θα αγωνίζεται φέτος στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: