Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Οι στοιχηματικές «βγάζουν» τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ

Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν ανάμεσα στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίζεται από την πόλωση.
Φαβορί στις δημοσκοπήσεις εδώ και μήνες, ο 77χρονος Τζο Μπάιντεν, ελπίζει εντέλει να καταφέρει να πάρει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου.
Στην άλλη πλευρά, ο 74χρονος Ρεπουμπλικανός απερχόμενος πρόεδρος Τραμπ, που διεξήγε μια απίστευτα επιθετική προεκλογική εκστρατεία, δηλώνει ότι θα κάνει ξανά την έκπληξη, όπως το 2016.
Αρκετές εταιρείες στοιχήματος συμπεριλαμβάνουν στο κουπόνι τους τις αμερικανικές εκλογές (2020). Χαρακτηριστικά, είναι τα παρακάτω παραδείγματα: Χρίζουν φαβορί με αποδόσεις που διαφέρουν τον Τζο Μπαίντεν (1.55-1.65).


Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και πως το 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν τα αουτσάιντερ κατάφερε όμως να διαψεύσει τα προγνωστικά και να κερδίσει τις εκλογές.

Σήμερα, οι αποδόσεις που δίνουν στον απερχόμενο πρόεδρο της Αμερικής ορισμένες από τις στοιχηματικές εταιρείες κυμαίνονται από 2.20 έως 2.40.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: