Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική: Δόξα Μανδάλου - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-1)1-1. Με παράσταση νίκης αλλά αρκέστηκε στην... δίκαιη ισοπαλία

Απόλυτα δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μανδάλου, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το τρίποντο, όμως τελικά να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. 
Οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν καλύτεροι, συγκριτικά με τις πιο πρόσφατες προηγούμενες εμφανίσεις τους, ήταν πιο γεμάτοι στο γήπεδο, πιο οργανωμένοι και με καλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με τους γηπεδούχους, αλλά στα καλά τους διαστήματα και τις ευκαιρίες τους έλειψε η αποτελεσματικότητα και η ουσία για να πάρουν το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι που έδειξαν να ψάχνουν αγωνιστική ταυτότητα μετά την τελευταία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, είχαν την εμπειρία και την ποιότητα να ψάξουν και να «εκβιάσουν» φάσεις και ευκαιρίες με «κλεφτοπόλεμο» στην κόντρα και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, αφού οι φιλοξενούμενοι παρ' όλη την εδαφική κατοχή και υπεροχή τους δεν αισθάνθηκαν ιδιαίτερα ασφαλείς σε αρκετά σημεία του αγώνα, με εξαίρεση ίσως το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους και το πρώτο μισό του δεύτερου που είχαν τον απόλυτο έλεγχο.
Τα τέρματα σχετικά νωρίς, με τον Παπαστεργίου να ανοίγει το σκορ με δυνατό γωνιακό σουτ (10') για την Δόξα Μανδάλου και τον Καμπούρη να ισοφαρίζει περίπου 10 λεπτά αργότερα, με «έξυπνη» απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Ευκαιρίες χάθηκαν για τους γηπεδούχους από τους Παπαστεργίου, Χατζηχρήστο, Αναστασιάδη και Τσουλχάι, ενώ για τους φιλοξενούμενους από τους Βογιατζή, Ηλιάδη, Καμπούρη, Καραμούζα, Μπουράκη και Παναγιωτέλη.
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα, με το ρέφερι να αποβάλλει σωστά τον Βουδούρη της Πέλλας, όταν διαμαρτυρήθηκε «έντονα» στην τελευταία ίσως φάση του αγώνα από τον πάγκο, όταν οι φιλοξενούμενοι μάλλον δίκαια ζήτησαν φάουλ εκτός περιοχής και τιμωρία με κίτρινη κάρτα (η 2η) του Ορφανίδη.
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται το Μελίσσι, ενώ το Μάνδαλο φιλοξενείται από τον Εθνικό στα Γιαννιτσά.
Οι συνθέσεις
Δόξα Μανδάλου (Γιαννούλτσης): Περπερίδης, Ορφανίδης, Τσελεπής, Κουτρούμπαλος, Πετρίδης, Κεχαγιόγλου, Χατζηχρήστος, Τσουλχάι, Αναστασιάδης (Γιόντης 87'), Σαββίδης (Στεργίου 28'), Παπαστεργίου.
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Σαββουλίδης, Πιτσάρης, Παναγιωτέλης, Τζιότζιος, Λαμπρούδης, Καμπούρης, Μπουράκης (Μακρίδης 90'), Κούμπους, Ηλιάδης, Βογιατζής (Καρκαμάνης 78'), Μήτκας (Καραμούζας 56'). Απόντες οι Μπρατσούδης Χ., Στάγκος και Πλιόγκας.
Το βίντεο κάποια στιγμή αύριο... 







Δεν υπάρχουν σχόλια: