Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ-μεΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στα Γιαννιτσά, παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή & δημιουργική χρονιά σε όλους, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο του ΚΔΑΠ-μεΑ. 
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, Απόστολος Φάκκας, οποίος αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της δημοτικής αρχής, με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Χαιρετισμό και ευχές σε όλους απηύθυναν επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ «Ανατολή», Αναστασία Τσιμπρή και ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ-μεΑ, Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το προσωπικό του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς των παιδιών, αλλά και μέλη του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-μεΑ.
Το τυχερό φλουρί κέρδισε ο εργαζόμενος Γιώργος Πιτσούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: