Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ιδού οι «άριστοι»… επιδημιολόγοι της κυβερνήσεως!

Από τότε που έκανε την «πρόβλεψη» ο υπουργός Αναπτύξεως μέχρι σήμερα οι απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι 2923
Γράφαμε στις 3 Ιανουαρίου 2022, πριν ακριβώς 1 μήνα: Ο υπουργός Γεωργιάδης, μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, θέλει να κάνει και προβλέψεις. «Σε 1-1,5 μήνα, η πανδημία θα έχει τελειώσει», είχε δηλώσει (δείτε το βίντεο στο τέλος).
Στην ίδια τηλεοπτική του εμφάνιση (μια από τις ελάχιστες, βεβαίως) ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να φτύνει στο πέτο του και να χτυπάει ξύλο, αφού έκανε μια άλλη εκτίμηση: «Δεν πρέπει να μετράμε και δεν πρέπει ο οδηγός των αποφάσεών μας να είναι ο αριθμός των κρουσμάτων. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πίεση στο σύστημα Υγείας. Μέχρι στιγμής δεν ακολουθεί τον αριθμό των κρουσμάτων».
Ο μήνας πέρασε, σήμερα έχουμε 3 Φεβρουαρίου 2022, και η πανδημία προφανώς και δεν τελείωσε. Αντίθετα, θρηνούμε, ειδικά τις τελευταίες μέρες, πάνω από 100 νεκρούς το 24ωρο και οι διασωληνωμένοι είναι 568 σήμερα. Συγκεκριμένα: Στις 3/1/2022 το πρωί που έκανε την «πρόβλεψη» ο υπουργός Αναπτύξεως, οι νεκροί από την αρχή της πανδημίας ήταν 20910 και σήμερα (3/2/2022) έχουν φτάσει τους 23833, δηλαδή 2923 απώλειες ανθρώπινων ζωών.
Αυτοί είναι, λοιπόν, οι «άριστοι»… επιδημιολόγοι της κυβερνήσεως που διαχειρίζονται μια φονική πανδημία, λέγοντας ό,τι γουστάρουν και σαν μην έφτανε αυτό αντιμετωπίζουν και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας ως «πολυτέλεια» (πρόκειται για δήλωση ενός άλλου «άριστου», της «φωνής» του πρωθυπουργού, του ΣΕΒαστού κ. Σκέρτσου).
Τι κι αν διαψεύστηκε παταγωδώς, για μια ακόμα φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης; Όλα καλά! Είναι μάλλον «άριστο» να «πετάμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα», ακόμα κι όταν πρόκειται για «προβλέψεις» που αφορούν ανθρώπινες ζωές.
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: