Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Αυτές είναι πεθερές, γατάκια!

Τείνει να γίνει ατάκα που θα μείνει εις τους αιώνες των αιώνων. Μετά το «άλλος με τη βάρκα μου!», θα λέμε «άλλος με αδιευκρίνιστο ποσό!»... Μόνο που τη βάρκα, αν ανοίξεις τα στραβά σου, τηνε βλέπεις ομπρός σου. Το σκαρί της, την πρύμνη, την πλώρη, το πανί της - αν είσαι τυχερός, φαντασιώνεσαι και τη Βουγιούκλο μέσα και βουρ για τις ανοιχτές θάλασσες. Ενώ τα αδιευκρίνιστα ποσά είναι ένα ζητηματάκι που, όπως όλα δείχνουν (ή μάλλον δεν δείχνουν), θα παραμείνει αδιευκρίνιστο... Και όταν αυτό το «αδιευκρίνιστο» έχει να κάνει με μια σκανδαλάρα να (σαν τις ανοιχτές θάλασσες) και με συγκεκριμένους πολιτικούς, ειδικά όσων οι δικογραφίες έχουν μπει στο αρχείο (!), τότε το όλον ζήτημα καταντά το λιγότερο γελοίο, το περισσότερο εγκληματικό.
Για τα «αδιευκρίνιστα» τριακόσια χιλιάρικα και βάλε ευρώ και για κάτι εμβάσματα από τον ΣΚΑΪ, ο Αδωνις - Σπυρέτος - Γεωργιάδης έβαλε τη γυναίκα του μπροστά, καθώς και τις σούπερ ντούπερ εκδόσεις του, με τζίρο, σου λέει, επτά ολάκερα εκατομμύρια (μιλάμε, όλη η Ελλάς εκδόσεις Σπυρέτου αγόραζε!). Σειρά έχει τώρα ο έτερος αρχειοθετημένος καππαδόκης, πρώην υπουργός της Ν.Δ. και πρώην επίτροπος της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κοίτα βρε κάτι συμπτώσεις: «αδιευκρίνιστα ποσά» βρέθηκαν και στους δικούς του λογαριασμούς. Μάλιστα, η πεθερά τού κ. Κάγκελα Παντού φαίνεται να έχει κάνει κατάθεση ύψους 100.000 ευρώ σε 500ευρα!
Τα ξέρεις τα 500ευρα; Τι χρώμα έχουν; Πώς μυρίζουν; Εγώ θα σου πω: μπλε δεν έχουν σίγουρα και νοβαρτίλα δεν μυρίζουν, επίσης σίγουρα! Με στάμπα εισαγγελέως σ' τα λέω αυτά. Αλλο όμως με καίει εμένα: για τον γαμπρό δεν με νοιάζει - τέτοιες πεθερές, όμως, πού τις βρίσκει κανείς;

Νόρα Ράλλη
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: