Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Κεραυνός Μεσιανού (1 - 0)2 - 1. Πλέον κερδίζει και στα φιλικά...

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Πέλλας, ανάμεσα σε δύο ομάδες, τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Μεσιανού, που βρίσκονται και το απέδειξαν και σήμερα σε γενικές γραμμές και σε κάποια χρονικά διαστήματα, σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», χρησιμοποιώντας τον όρο και λόγω της διεξαγωγής του σε κάπως προχωρημένη ώρα, υπό το φως των προβολέων και του... φεγγαριού.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι κυρίως στο πρώτο μέρος που το παιχνίδι ήταν εμφανώς πιο τακτικό και λιγότερες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πλιόγκα (5'), ενώ δημιούργησαν και πιο απειλητικές καταστάσεις για κάποιο δεύτερο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία με το ξεκίνημα, πίεσαν για την ισοφάριση εκμεταλλευόμενοι και την «αταξία» των γηπεδούχων από τις αρκετές αλλαγές και τα πολλά λάθη, δημιούργησαν και έχασαν καλές ευκαιρίες, κι έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοσκινόπουλου (65'). Μετά το γκολ της ισοφάρισης η Πέλλα ισορρόπησε, έχοντας κι αυτή τις καλές στιγμές της και σε μία απ' αυτές από κεφαλιά του Πλιόγκα σε εκτέλεση κόρνερ του Μπουράκη (70'), πέτυχε και δεύτερο τέρμα, που έμελλε να είναι και το νικητήριο της φιλικής αναμέτρησης, παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν οι δύο ομάδες, πιο πιεστικά και αριθμητικά περισσότερες προς το τέλος του αγώνα από την μεριά του Μεσιανού που είχε και δοκάρι και που έψαξε πιο επιτακτικά για την ισοφάριση.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Αλμπάνης, Πλιόγκας, Τσιντονίδης, Μακρίδης, Νινιατσούδης, Μπουράκης, Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Κατσαμακτσής, Ηλιάδης, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Βασίλας, Κωνσταντινίδης Η., Μπιτσιάκης, Ζηματίκας, Μαρκόπουλος, ενώ απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Δεληλάμπου, Κούμπους, Παναγιωτέλης, Κωνσταντινίδης Η., Βογιατζής, Λουκάτος, Τσίζμας, Καμπούρης και Μουρατίδης, που από βδομάδα μπαίνει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: