Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Π.Α.Ο. Κερασιάς (2 - 0)2 - 0. Ήταν Μέγας Αλέξανδρος...

Με μια πειστική και ανάλογη των περιστάσεων εμφάνιση, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη και πολύ σημαντική από κάθε άποψη νίκη, απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΟ Κερασιάς.
Πάθος, δύναμη αλλά και ένταση περιστασιακά, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, με μοιρασμένη την κατοχή, αλλά με τον πιο ψύχραιμο, τακτικό και πιο προσανατολισμένο γηπεδούχο που διάγει μια θετική αγωνιστική περίοδο, να δημιουργεί τις καλύτερες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και με δύο καταπληκτικά σε έμπνευση και εκτέλεση τέρματα (Κωνσταντινίδης Η. 25' και Μπουράκης 35' οι σκόρερς) να φτάνει τελικά στο προσδοκώμενο γι' αυτόν πολύτιμο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, μαχητικοί, δραστήριοι, αλλά με δημιουργική ανεπάρκεια, αφού η μοναδική πολύ καλή ευκαιρία τους που μπορεί να χαρακτηριστεί σοβαρή άμεση απειλή σε όλο το 90λεπτο, καταγράφηκε περίπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου!
Σε γενικές γραμμές καλή κρίνεται η διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα αρκετά «απαιτητικό» παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες, αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις.
Η σύνθεση των γηπεδούχων
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης Η., Πλιόγκας, Κούμπους, Παναγιωτέλης, Βογιατζής, Γιαλατζής Π., Λουκάτος (Μακρίδης 85'), Μπουράκης, Κατσαμακτσής (Νινιατσούδης 60'), Ηλιάδης (Τσιντονίδης 72'). Απόντες για διάφορους λόγους οι Μουρατίδης, Γιαλατζής Α., Δεληλάμπου και Τσίζμας, εκτός των γνωστών μακροχρόνιων τραυματιών που χάνουν όλη την χρονιά.
 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: