Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 15/3 εξ αναβολής στην ΕΠΣ Πέλλας και στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Τεράστιο διπλό του Εδεσσαϊκού σήμερα στην Καστοριά, που τον έφερε μετά τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν, για πρώτη φορά εκτός ζώνης υποβιβασμού, έστω κι αν χρειαστεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει την παραμονή του, αφού η βαθμολογική κατάσταση είναι ακόμη περίπλοκη, με κάθε αποτέλεσμα από αγωνιστική σε αγωνιστική να δημιουργεί ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα. Τα «ψυχικά» δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει καμία εξέλιξη, χωρίς να έχει άμεση γνώση των «σχέσεων» των ομάδων στην «ύποπτη» αυτή κατηγορία και χωρίς να μπορεί να στοιχειοθετήσει, τις
διάφορες βάσιμες ή αβάσιμες φήμες που κυκλοφορούν στις ποδοσφαιρικές «πιάτσες» κατά καιρούς. 
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της Α' Ερασιτεχνικής ο Άρης Αθύρων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει μια βαθμολογική ανάσα και γνώρισε σχετικά εύκολα την ήττα από τον Φίλιππο Γιαννιτσών.
Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές Κ16 και Κ14 της ΕΠΣ Πέλλας στην Ημαθία, στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί. Δείτε τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων με την συμμετοχή ή το άμεσο ενδιαφέρον ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας:
 
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 3

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1 - 2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ - ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ 1 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 1 - 0
ΚΟΖΑΝΗ ΦΣ - ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ 1 - 0
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ 2 - 1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 6 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 0 - 1
 
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.
3ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κ14 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - Κ14 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 1 - 0
Σκόρερ: 9΄
ΕΠΣ Πέλλας: Χλοπτσούδης, Μιχαηλίδης, Δάγκας, Καρατέρπος, Φαρίνης, Κιόσης, Δερβίλης (45΄ Ρίζος), Πολυχρονιάδης (65΄ Μυλωνάς), Μπαλασιώρης, Πέγιος (73΄ Μποζίνης),Τσιγγένης.



Κ16 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - Κ16 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0 - 1
Σκόρερ: 79΄ Καραμήτσος

ΕΠΣ Πέλλας: Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Λάσκος, Τζιότζιος (70΄ Καραμήτσος), Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής (90΄ Ξανθόπουλος), Κιόρτσης (85΄ Κυργερίδης), Καψάλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: