Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Απόλλων Ραχώνας (3 - 0)3 - 5. Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ...

Γκολ, ανατροπές και θέαμα όπως και τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας φέτος, επιφύλαξε και το χθεσινό με τον Απόλλωνα Ραχώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Πέλλας.
Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες με πολύ καλύτερους του γηπεδούχους στο πρώτο να προηγούνται με 3 - 0 και πιο παραγωγικούς τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο, να το ανατρέπουν απόλυτα και να διαμορφώνεται έτσι το τελικό 3 - 5!
Τα τέρματα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πέτυχαν οι Βογιατζής, Παναγιωτέλης και Πλιόγκας, ενώ για τον Απόλλωνα Ραχώνας την παράσταση έκλεψε με τρία πολύ ωραία σε εκτέλεση τέρματα ο «μαθουσάλας» Χρήστος Παρασχάκης, που δεν έδειξε σε όλο το 90λεπτο να τον «βαραίνουν» τα χρόνια, τα οποία αθροιστικά, ίσως καθ' υπερβολή και να ήταν «ισόποσα» με την πρόσθεση των ηλικιών όλης της 11άδας της Πέλλας (χρησιμοποιήθηκαν αρκετά παιδιά των τμημάτων υποδομών), στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου!
Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας αυτή την αγωνιστική δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι αφού πήρε το τρίποντο-«bonus» του αγώνα με του Προμάχους, ενώ την επομένη θα εκτίσει και το ρεπό της. Έχει προγραμματιστεί και νέο φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή 17/3 το απόγευμα, με τον Κεραυνό Μεσιανού στο γήπεδο της Πέλλας.
Για την γηπεδούχο Πέλλα ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πλιόγκας, Βογιατζής, Αλμπάνης, Κωνσταντινίδης Η., Λουκάτος, Κούμπους, Γιαλατζής Π., Νινιατσούδης, Μπουράκης και Παναγιωτέλης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο και οι Βασίλας, Μπιτσιάκης, Γιαλατζής Α., Ζηματίκας, Κωνσταντινίδης Ε., Δεληλάμπου, Αλευρούδης, Αναστασιάδης, Στεργιούλας, Παρτσουνίδης, Πιτσάρης Τ., Τζιαφτάνης.
 
 
 

Φάσεις και γκολ από τον φιλικό αγώνα αργότερα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: