Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Διατήρησε το αήττητο και στην Ραχώνα ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας διατήρησε το αήττητο και στην Ραχώνα, σε μια έδρα αρκετά δυνατή για τα δεδομένα της κατηγορίας, κι αναμένει τα play off για να οριστικοποιήσει και τυπικά την υπόθεση άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική.
Ιδανικές οι συνθήκες για ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Ραχώνας και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων κατέκλυσαν το περιβάλλοντα χώρο δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!
Η δύναμη και το πάθος για την νίκη ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Μάκη Παπαδόπουλο (42') να εκτελεί με το κεφάλι τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο ίδιος (βίντεο).
Στην τελευταία φάση του α' ημιχρόνου ο Απόλλων βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Καρατσινίδη στις καθυστερήσεις, με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο πρωτοπόρος προσπάθησε επιθετικά με αλλαγές από τον πάγκο να βρει το γκολ της νίκης, χωρίς να τα καταφέρει. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 δεν ευχαριστεί απόλυτα καμία από τις δύο ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τις δυσαρέστησε κιόλας!
Η φιλοξενούμενοι συγχαίρουν την διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Κεσίσογλου Κ. και Σγούρου Γ. για την πολύ καλή διαιτησία τους.
Υ.Γ. Πριν την σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού απόλυτης σιγής για τα θύματα και τις οικογένειες του δυστυχήματος της αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: