Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΟ - Αναβολή αγώνων και εκδηλώσεων

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και εύχεται ταχύτατη ανάρρωση στους τραυματίες.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και με σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, η Ομοσπονδία ανέβαλε τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλους τους αγώνες των διοργανώσεων ευθύνης της, καθώς και των Ενώσεων, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια της αναβολής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς και των υπολοίπων αγωνιστικών εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας, αυτονόητο είναι ότι αναβάλλεται το σύνολο των αγώνων όλων των διοργανώσεων και των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Στους αγώνες που αναβάλλονται συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που διεξάγονται στο πλαίσιο τοπικών διοργανώσεων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για το διάστημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: