Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς: «Τέτοιου είδους χειρούργοι δεν έχουν θέση στο γήπεδο»

Σε ανάρτηση-ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία, προέβη ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς μετά τον σημερινό εντός έδρας αγώνα και ήττα με αντίπαλο την Δόξα Μαυροβουνίου. Δείτε τι αναφέρει ο σύλλογος στην ανάρτηση: 
«ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ..Εν έτη 2023 για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ο οποίος χωρίς κανένα σεβασμό σε αυτό που υπηρετούμε όλοι, έκανε ένα καλό παιχνίδι ροντέο με μοναδικό πρωταγωνιστή τον ίδιο...15 στημένες φάσεις έξω από την περιοχή με αποκορύφωμα την φάση που προήλθε το πρώτο γκόλ όπου το "ΠΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ" έγινε φάουλ στο όριο της περιοχής και εν συνεχεία γκολ για την ομάδα του Μαυροβουνίου...Κύριοι ,οι Χειρούργοι δέν έχουν στο εξής καμία θέση στο γήπεδο σε παιχνίδι της ομάδας μας και κάλο είναι να μην έχουν πουθενά σε κανένα άλλο παιχνίδι.. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, και από εδώ και στο εξής διορισμό διαιτητών φιλόδοξων που προάγουν το άθλημα και όχι το υποβιβάζουν και που έχουν στόχο να καθιερωθούν και όχι να περάσουν ένα ακομη απόγευμα εις βάρος των ομάδων.. Τέτοιου είδους ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ δεν έχουν θέση στο γήπεδο....ΦΥΣΙΚΑ, για τα του αγώνα, τα λάθη μετά και το 1-2 , εκατέρωθεν, αφού πλέον η εγχείρηση είχε πετύχει και ο ασθενής μάταια πλέον να ψάχνει το δικιο του.
Υ.Γ: ΚΥΡΙΟΙ, για άλλη μια φορά εκτεθήκατε...Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαυροβουνίου για την νίκη του και συγχαρητήρια στους 2 βοηθούς του αγώνα για την αξιόλογη προσπάθεια τους.»


Για την ιστορία διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κεσίσογλου Γ. με βοηθούς τους κ.κ.. Δέλλιο και Παρούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: