Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ολοκλήρωσε με βαριά ήττα η ΕΠΣ Πέλλας την συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά Roma Caput Mundi 2023

Στο τελευταίο της παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά Roma Caput Mundi 2023, η ΕΠΣ Πέλλας που συμμετείχε στον 1ο όμιλο, έμελλε να γνωρίσει και την πιο βαριά ήττα της με αντίπαλο την Αγγλία (Αγγλικό Κολέγιο E.C.F.A.).
0 - 4 το τελικό αποτέλεσμα, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σχεδόν να παραδίδει «πνεύμα» για ένα σχεδόν 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο δεχόμενο τρία τέρματα, μετά την καλή σχετικά παρουσία του πρώτου 45λεπτου (0 - 1) και να γνωρίζει την τρίτη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 1 - 8 και μηδενική βαθμολογική συγκομιδή. Σκόρερς των τυπικά φιλοξενούμενων Εγγλέζων οι Fairne (39'), Wysocki (56'), Hewett (62') και Aldous (69').
Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου η Ιταλία LND νίκησε και το Μαυροβούνιο ((FK Sutjeska) με σκορ 2 - 0, εξασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση του ομίλου και μια θέση στον τελικό του τουρνουά.
Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου: Ιταλία LND 9 βαθμούς, Αγγλία (Αγγλικό Κολέγιο E.C.F.A.) 6 βαθμούς, Μαυροβούνιο (FK Sutjeska) 3 βαθμούς και Ελλάδα (ΕΠΣ Πέλλας) 0 βαθμούς.
Στον 2ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  • Καναδάς (Prostars F.C.) - Λάτσιο LND 1 - 1 (3 - 5 στα πέναλτι)
  • Ουαλία (Σχολική Ομάδα) - Σαν Μαρίνο (F.S.G.C.) 0 - 2
Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου: Λάτσιο LND 7 βαθμούς και συμμετοχή στον μεγάλο τελικό, Σαν Μαρίνο (F.S.G.C.) 6 βαθμούς, Καναδάς (Prostars F.C.) 4 βαθμούς και Ουαλία (Σχολική Ομάδα W.C.F.A.) 1 βαθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: