Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 7/4 στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Με το ενδιαφέρον σήμερα να εστιάζεται κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής σε ότι αφορά τις ομάδες που κινδυνεύουν, αλλά και στο μπαράζ ανόδου της Β' Ερασιτεχνικής, οι δύο αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.
Στην Α' Ερασιτεχνική από τους άμεσα ενδιαφερόμενους για βαθμό ή βαθμούς στην μάχη της σωτηρίας, κανείς δεν τα κατάφερε, με το άγχος και την αγωνία, να τους διακατέχουν μάλλον μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, αφού οι μέχρι τώρα βαθμολογικές συγκομιδές, δεν αποπνέουν ασφάλεια και σιγουριά. Στο μπαράζ ανόδου της Β' Ερασιτεχνικής, ο δευτεραθλητής τους 1ου ομίλου Όλυμπος Αψάλου που νίκησε τον δευτεραθλητή του 2ου ομίλου Νέο Μ.Αλέξανδρο Νέου Μυλοτόπου, είναι η ομάδα που πήρε το 3ο εισιτήριο και θα αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική την επόμενη περίοδο. 
Τέλος δύο διπλά εμφανίστηκαν στους ισάριθμους σημερινούς αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής, που έριξαν και την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Στην Σωσάνδρα, ο Εθνικός Γιαννιτσών που προετοιμάζεται για τον ημιτελικό κυπέλλου, ήταν η ομάδα που πήρε την νίκη γοήτρου επί του τοπικού Ακρίτα, ενώ το ίδιο πέτυχε και ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας στον... «τελικό» του δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών, με αντίπαλο τον τοπικό ΑΣ.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της Α1 Ερασιτεχνικής (με την διευκρίνηση ότι προφανώς εκ παραδρομής, στη επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης απ' όπου προέρχεται ο παρακάτω βαθμολογικός πίνακας, οι τρεις βαθμοί αντί στον ΑΣ Σεβαστειανά, έχουν προστεθεί λανθασμένα στον ΑΣ Εδεσσαϊκό):

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 26η αγωνιστική
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 0 - 1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 3


ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 23η αγωνιστική

Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 3 - 1
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 2 - 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 0 - 2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 4 - 1
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0 - 5



Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - Ν.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 1 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: