Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση δήμου Πέλλας για τις λαϊκές αγορές του δήμου Πέλλας - Ανακοίνωση του δημάρχου Πέλλας για τα περιοριστικά μέτρα και τους ελέγχους

Έπειτα από εντολή υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των λαϊκών αγορών του Δήμου Πέλλας από την Παρασκευή 11/09/2020 μέχρι και την Πέμπτη 24/09/2020.
Υπεύθυνοι για την τήρηση των έκτακτων μέτρων είναι η Ελληνική Αστυνομία και ο Δήμος Πέλλας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Πέλλας στα τηλέφωνα 23823 50874 και 23823 50878 (Παμπουλάκη Δήμητρα).
Ανακοίνωση του δήμαρχου Πέλλας για τα περιοριστικά μέτρα στην Π.Ε. Πέλλας και τους ελέγχους στα Γιαννιτσά
Συνδημότες μου, το σημερινό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας περιλαμβάνει και πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στην Π.Ε. Πέλλας. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε περιοριστικά μέτρα τα οποία έχουμε όλοι υποχρέωση να τηρήσουμε αυστηρά, αισιοδοξώντας ότι μετά από 14 ημέρες η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί.
Μέχρι τότε υπευθυνότητα, σεβασμός στο συνάνθρωπο και πειθαρχία.
Προκειμένου να έχουμε σαφέστερη εικόνα της διασποράς του ιού, στην περιοχή μας, αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου σε έξι (6) σημεία της πόλης των Γιαννιτσών θα βρίσκονται κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους.
Τα συνεργεία θα ξεκινήσουν στις 08.30π.μ. στα παρακάτω σημεία.
◉Δημαρχείο
◉Αμαξοστάσιο Δήμου (γκαράζ)
◉Νοσοκομείο Γιαννιτσών
◉Πλατεία Γκόνου Γιώτα
◉Αρχή Πεζόδρομου(Ράλλης)
◉Τέρμα Πεζόδρομου(Πλατής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: