Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Επανεκλογή Αντωνίου και Πανίδη στην ΕΠΟ – Δηλώσεις

Οι κύριοι Αντωνίου και Πανίδης (πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, αντίστοιχα) επανεξελέγησαν στις προχθεσινές (27/3) εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσαν:
Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ οι οποίοι με την ψήφο τους με ανέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη θητεία μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μάλιστα πρώτο σύμβουλο. Ειλικρινά η αναγνώριση αυτή στο πρόσωπό μου, αυξάνει την ευθύνη μου απέναντι σε όλους. Επιθυμώ να διαβεβαιώσω, ότι με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Θοδωρή Ζαγοράκη, θα σας κοιτώ όλους στα μάτια, συνεχίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά μου για την αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού, πάντα με γνώμονα το Δίκαιο και τις ηθικές αξίες, που διακονώ ως άνθρωπος, αλλά και ως ερασιτέχνης παράγοντας.
Είναι ευκαιρία να βάλουμε ένα τέλος στην τοξικότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι ευκαιρία να στηρίξουμε πραγματικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί πυλώνα του επαγγελματικού, έτσι ώστε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές, που θα πλαισιώνουν επάξια την Εθνική ομάδα μας και να την οδηγήσουμε και πάλι σε επιτυχίες του παρελθόντος.
Να βάλουμε ένα επιπλέον λιθαράκι, για το οποίο στο μέλλον θα είμαστε όλοι περήφανοι.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, η στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκλεκτόρων στις εκλογές της ΕΠΟ και η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου να συνεχίσω για δεύτερη συνεχή θητεία ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι θα συνεχίσω με την ίδια διάθεση, ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια, το έργο μου στην Επιτροπή, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και την αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σας ευχαριστώ θερμά.
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: