Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Η Αλβανία δεν έχει Lockdown! Οι φόβοι των αρχών για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Αλβανία - Αγγλία

 
Γιατί τρέμει η Αστυνομία;
Στον «αέρα» βρίσκεται η εντός έδρας αναμέτρηση της Αλβανίας με την Αγγλία την προσεχή Κυριακή (28/3, 19:00) καθώς η αστυνομία της γειτονικής χώρας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δύο ομάδων.
Η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Αγγλία την Κυριακή (28/3, 19:00) στα Τίρανα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 βρίσκεται στον αέρα, καθώς όπως ισχυρίζεται η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δύο εθνικών ομάδων.
Μπορεί να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο Air Albania, αλλά τα καταστήματα και οι καφετέριες δίπλα στο γήπεδο θα είναι ανοικτά καθώς η Αλβανία δεν έχει lockdown.
Η Αλβανία δεν έχει Lockdown!
Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρέμπανι Γιάουπι, υποστήριξε ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια. Τόσο το βράδυ της Τετάρτης (24/3), όσο και το πρωί της Πέμπτης (25/3) διεξήχθησαν συνομιλίες μεταξύ των δύο ομοσπονδιών, καθώς και της αστυνομίας και της κυβέρνησης της Αλβανίας για να λυθεί το ζήτημα.
«Προσπαθούμε να λύσουμε το ζήτημα. Πρέπει να γίνει τις επόμενες ώρες πριν πετάξει η αποστολή της Αγγλίας για τα Τίρανα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδίας, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι ενδεχόμενη ματαίωση της αναμέτρησης θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για την εθνική ομάδα (αν δεν διεξαχθεί το ματς θεωρείται βέβαιο το 3-0 υπέρ της Αγγλίας, όσο και η αφαίρεση βαθμών από την Αλβανία), όσο και για την ομοσπονδία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: