Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

«Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε φως ανοιχτό»! – Δεν ντρέπονται...

Προκλητικές «συμβουλές» του αρμόδιου υπουργού Κώστα Σκρέκα για την… αντιμετώπιση των τεράστιων αυξήσεων στο ρεύμα!
Κάθε μέρα θα έχουμε έναν από αυτούς τους τύπους που έχουν αυτοχαρακτηριστεί «άριστοι» να παίζει με την υπομονή μας! Κάθε μέρα και από μια δήλωση που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι… «αλλού»! Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει να ζει μια ολόκληρη οικογένεια ακόμα και με έναν μισθό.
Προσέξτε τι είπε αυτός ο κύριος που έχει τη θέση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το θέμα της συζήτησης στη συνέντευξη που έδωσε, στον ANT1, ήταν οι λογαριασμοί στο ρεύμα και η ακρίβεια. Ο αξιότιμος κύριος Κώστας Σκρέκας, ο αρμόδιος υπουργός, μοίρασε «συμβουλές» για το πότε θα κλείνουμε τα φώτα και τον θερμοσίφωνα! Ναι! Το συνειδητοποιείτε;
«Η προσπάθεια πρέπει να είναι η εξοικονόμηση, δηλαδή δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε ακόμα κι ένα φως ανοιχτό. Όλα αυτά τελικά κοστίζουν στην τσέπη», δήλωσε και δεν ντράπηκε καθόλου.
Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση έχει αφήσει τα νοικοκυρία με μια ανεπαρκή επιδότηση και οι αυξήσεις στο ρεύμα είναι τεράστιες και αναμένονται να φτάσουν και ακόμα παραπάνω! Ποια είναι η λύση της κυβερνήσεως; Ατομική ευθύνη και… τα μυαλά στα κάγκελα και εδώ: Κλείσε κανένα φως, κλείσε το θερμοσίφωνα και άντε βγάλε άκρη!
Μήπως να ανάβουμε και κανένα κεράκι αντί για το φως; Ωραία είναι. Κάνει και ατμόσφαιρα! Πώς και ξεχάσατε δώσετε καμιά συμβουλή και γι’ αυτό; «Άριστοι», ε «άριστοι»!
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: