Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΑΣΕΠ - Γραπτός Διαγωνισμός: Δόθηκαν οι ορθές απαντήσεις - Σε 17 ερωτήσεις «σωστές» όλες οι επιλογές!

Στην επίσημη ανακοίνωση των θεμάτων και των ορθών απαντήσεων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ).
Η διαδικασία έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών, τις οποίες έχει καταγράψει σε δημοσιεύματά της η «Εφ.Συν.», κυρίως σχετικά με τα εκτυπωτικά προβλήματα που εμφανίστηκαν σε ερωτήσεις αριθμητικού συλλογισμού.
Η σημερινή (Παρασκευή 10 Μαρτίου) ανακοίνωση της ΚΕΔ ενημερώνει τους υποψηφίους ότι για τις 17 επίμαχες ερωτήσεις, θα θεωρηθεί ορθή καθεμία από τις επιλογές των υποψηφίων.
Το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων».
► Τα θέματα και οι ορθές απαντήσεις βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, και μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: