Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών: Εορτασμός Εθνικής Επετείου

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ανοίγει το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών την ιστορική Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου, μετά σχεδόν από 15 χρόνια, στο κοινό της πόλης, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του Έπους 1940.
Η επετειακή εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας. Συμμετέχουν το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, η Χορωδία Εκπαιδευτικών Πέλλας, ο Ιστορικός Σύλλογος Αρσούς Gulbinar-Σύνδεσμος Ελληνο/Τουρκικής Φιλίας και ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ».
Στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων, στις 18:15 της ίδιας ημέρας, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας «Μελίνα Μερκούρη», που συνδιοργανώνουν ο Ιστορικός Σύλλογος Αρσούς Gulbinar-Σύνδεσμος Ελληνο/Τουρκικής Φιλίας και το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών.
Η Έκθεση Φωτογραφίας θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο τους 2024, με ώρες λειτουργίας:11:00-13:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και εορτών. Το κοινό που φιλοδοξεί να προσελκύσει η συγκεκριμένη έκθεση είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών έτσι ώστε, μέσω διδακτικών επισκέψεων, να γνωρίσουν τη ζωή της Μελίνας Μερκούρη.

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: