Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Νέο προπονητή και μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινό ρεπορτάζ μετά την αποχώρηση από τον πάγκο Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας του Κώστα Τσαλκιτζή, η διοίκηση του συλλόγου ήταν ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με νέο προπονητή και η ανακοίνωσή του ήταν απλά θέμα ωρών. Μαζί με τον νέο προπονητή, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε και τις τελευταίες μεταγραφές της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Νέος προπονητής ο Βασίλης Λουκίδης, με θητεία σε αρκετούς πάγκους ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας και άλλων ΕΠΣ, μεταξύ των οποίων και σ' αυτόν του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας, του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς, κι εσχάτως της Δόξας Μαυροβουνίου. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, αγωνίζονταν κι αυτοί στην Δόξα Μαυροβουνίου, που οι τελευταίες δυσάρεστες διοικητικές εξελίξεις και το κύμα αποχωρήσεων προπονητή και ποδοσφαιριστών, την θέλουν να αποχωρεί και η ίδια οριστικά από το πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής. Η πρώτη αφορά τον 22χρονο μέσο Διαμαντή Παπαγεωργίου, που έχει ξαναφορέσει προσφάτως και πάλι την φανέλα του συλλόγου, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην ΑΑΓ, τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς. Η δεύτερη τον 16χρονο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Γιαλατζή που στην πολύ σύντομη ποδοσφαιρική του πορεία έχει αγωνιστεί ήδη σε Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και Δόξα Μαυροβουνίου. Κοντά σ' αυτούς δύο ακόμη προσθήκες αυτές των Ανδρέα και Σταύρου Λουκίδη.
Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, καλωσορίζουν τον νέο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, τους εύχονται καλή πορεία με πολλή δουλειά και χωρίς τραυματισμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: