Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας | Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σάββατου 28-10-2023

Συναρπαστικοί σε εξέλιξη με ανατροπές και συγκινήσεις, οι σημερινοί αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Α1 και Α' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας.
Απίστευτη εξέλιξη στα Γιαννιτσά, με τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Μεσιανού να κρατάει στα πόδια του το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις με αντίπαλο τον τοπικό ΑΣ και στα λεπτά των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι αν και με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν ένα ημίχρονο, να καταφέρνουν στο τέλος την επική ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι! 
Ανατροπή και στο Ριζάρι, έστω κι αν αυτή δεν ολοκληρώθηκε, με τον τοπικό Ορφέα να επιστρέφει μέσα σε 3 λεπτά και να ισοφαρίζει το εις βάρος του 0 - 2 με αντίπαλο την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, σ' ένα παιχνίδι εκτός των άλλων με πέναλτι (2 για τους φιλοξενούμενους) και αποβολές (1 για τους γηπεδούχους και 2 για τους φιλοξενούμενους). 
Στην Α' Ερασιτεχνική και στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι της κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Δαμιανού έσωσε τελικά τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα, μέσα στην ισχυρή έδρα του Άρη Προφήτη Ηλία.
Σ' αυτή την αγωνιστική, καταγράφηκε ακόμη μια απώλεια ομάδας από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, με την ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου μετά τις τελευταίες καταιγιστικές διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις, να παραιτείται και επισήμως από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 2 - 2
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 4 - 3
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3 - 0 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: