Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Απόλλων Πόντου: “Σύντομα θα βρεθούν οι πονηροί – Χρέος της Πολιτείας να βρει τους πραγματικούς ενόχους”

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο Πολύκαστρο πριν το ματς με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή, με τα... κομμένα δοκάρια, που έθεσαν εν αμφιβόλω προσωρινά τη διεξαγωγή του ματς, εξέδωσε ο Απόλλων Πόντου.
Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση των “κοκκινόμαυρων”:
“Με την παρούσα ως ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή Παιονίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη για την άμεση ανταπόκριση τους στην προσπάθεια δολιοφθοράς που έκαναν κάποιοι… «γνωστοί – άγνωστοι» στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Ελληνική Αστυνομία.
Ιδιαίτερα το τμήμα της Ασφάλειας που έδρασε άμεσα, και προχώρησε με την βοήθεια της σήμανσης στην καταγραφή των δαχτυλικών αποτυπωμάτων!
Πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα βρεθούν οι «πονηροί» που με την απαράδεκτη πράξη τους έθεσαν σε κίνδυνο την διεξαγωγή ενός αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος, εκθέτοντας την ίδια τους την πόλη πανελλαδικά και όχι μόνο!
Χρέος της πολιτείας είναι να βρει τους πραγματικούς ενόχους και οι οποίοι θα πρέπει πρωτίστως να λογοδοτήσουν στους κατοίκους του Πολυκάστρου.
Τέλος θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους απλούς πολίτες της πόλης του Πολυκάστρου που από την περσινή χρονιά έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και μας έχουν υποδεχθεί με ιδιαίτερη θέρμη. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Πολυκάστρου και όχι μόνο, που μας κάνουν να μην αισθανόμαστε πρόσφυγες αλλά ένα κομμάτι της πόλης τους.
Τα μηνύματά τους είναι συγκλονιστικά μετά το απαράδεκτο αυτό συμβάν που συνέβη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο στην συνολική μας προσπάθεια, καθώς δείχνουν πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι φιλόξενοι ,που για το Ποντιακό στοιχείο που εκπροσωπεί η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι πρωταγωνιστικό στοιχείο αναφοράς.
ΥΓ. Ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα της ομάδος μας στην φιλόξενη πόλη του Πολυκάστρου να είναι όλα στην θέση τους και οι δράστες να έχουν συλληφθεί”.


Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: