Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Μεταγραφικό «μπαμ» με ηγετική ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, εμπειρίας και ποιότητας ανώτερων κατηγοριών στον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας!
Ο μεσοαμυντικός Τάσος Φυτανίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, μια ηγετική ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, που έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό στίγμα του τόσο στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, όσο αντίστοιχα και στην ΕΠΣ Κιλκίς και την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ για κάποια χρόνια αγωνίστηκε σε εθνικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γερμανίας. Το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του «βαρύ», με πολλές συμμετοχές και σημαντικές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις και επιτυχίες, σε πολύ αξιόλογους συλλόγους.
Ο Τάσος Φυτανίδης έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕ Πολυκάστρου, Ομόνοια Σίνδου, ΠΑΣ Λαμία, ΠΑΟ Κουφαλίων, Οδυσσέα Κορδελιού, Fc Penzberg, Olympic Geretsried, Königsdorf και στην ομάδα της γενέτειρας του εσχάτως Δάφνη Ακροποτάμου, ενώ φέτος θα είναι και η πρώτη του παρουσία και γνωριμία με το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.
Η διοίκηση του ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, με ικανοποίηση και χαρά, τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: