Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Α' Ερασιτεχνική: Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας - ΑΣ Πρόμαχοι 2 - 0. Τους βλέπει από ψηλά!

«Αλλού τα κακαρίσματα, κι αλλού γεννούν οι κότες...»
Κάποιες ομάδες της κατηγορίες ενισχύθηκαν με πρωτοκλασάτες μεταγραφές ανέβασαν στα μπάτζετ τους στον «θεό» και προέβαλαν και προβάλουν από την αρχή του πρωταθλήματος ως τα φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο. Και ο επίσης ενισχυμένος νεοφώτιστος Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας, που μπορεί να μην είναι ομάδα πολύ κοντά σ' αυτά τα οικονομικά μεγέθη, όμως δεν δείχνει μέχρι σήμερα αμελητέος. Αθόρυβα και μεθοδικά, με το απόλυτο νικών σε τρεις αγωνιστικές, βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας στην κατάμεστη από φιλάθλους ισχυρή έδρα του, μπήκε και χθες αποφασισμένος να καθαρίσει την αναμέτρηση και να μην αφήσει πολλά περιθώρια στους έμπειρους φιλοξενούμενους Προμάχους, να σκεφτούν για θετικό αποτέλεσμα. Και το πέτυχε μια χαρά, προηγούμενος με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με δύο τέρματα (Πλιόγκας Γ. 7', Παπαγεωργίου 28'), ενώ και στο υπόλοιπο διάστημα με ψυχραιμία και καλή διαχείριση, κατάφερε να κρατήσει αυτό το σκορ και να να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη.
Η διοίκηση του γηπεδούχων, συγχαίρει τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Ζγουρό Γ., Κεσίσογλου Γ. και Παπουτσή για την πολύ καλή διαιτησία τους. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: